bwran Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 195 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, 1 yıldır Windows 10 kullanıcısıyım. Geçen gelen güncellemeyi yaptım ve sabah PC'mi açmaya çalıştığımda PC, anakart yazısı geldikten sonra BIOS'a geçiyor. Sistem bilgilerim: Anakart Turbox H61C. CPU i5 3570K. GPU yok. RAM HyperX Fury 1600 MHz 8 GB RAM. HDD 500GB Seagate. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2021
Merhaba arkadaşlar, 1 yıldır Windows 10 kullanıcısıyım. Geçen gelen güncellemeyi yaptım ve sabah PC'mi açmaya çalıştığımda PC, anakart yazısı geldikten sonra BIOS'a geçiyor. Sistem bilgilerim: Anakart Turbox H61C. CPU i5 3570K. GPU yok. RAM HyperX Fury 1600 MHz 8 GB RAM. HDD 500GB Seagate.
Çözüm s3xyec 21 Haziran 2021 bwran dedi: Pekii. Teşekkür ediyorum yinede. Düşünmeniz yeter . Fast bootu açtım ardından hdd fişlerini çıksrıp taktım ve düaeldi şuanlık sorun yok. Allah sizden razı olsun kurtardınız beni... Genişletmek için tıkla... Oh, çok sevindim, rica ederim. Sizden bir isteğim olacakta, çözüm olarak işaretliyebilirseniz çok mutlu edersiniz beni.
bwran dedi: Pekii. Teşekkür ediyorum yinede. Düşünmeniz yeter . Fast bootu açtım ardından hdd fişlerini çıksrıp taktım ve düaeldi şuanlık sorun yok. Allah sizden razı olsun kurtardınız beni... Genişletmek için tıkla... Oh, çok sevindim, rica ederim. Sizden bir isteğim olacakta, çözüm olarak işaretliyebilirseniz çok mutlu edersiniz beni.
KS KS bwran Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 195 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #21 s3xyec dedi: Oh, çok sevindim, rica ederim. Sizden bir isteğim olacakta, çözüm olarak işaretliyebilirseniz çok mutlu edersiniz beni. Genişletmek için tıkla... Tabii. Yenitim buralarda nasıl çözüm olarak işaretleyebilirim? gurkanzip dedi: Boot Configuration'ın içini de çeker misiniz? Genişletmek için tıkla... Oraya nasıl gireceğim giirlmiyor Son düzenleme: 10 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
s3xyec dedi: Oh, çok sevindim, rica ederim. Sizden bir isteğim olacakta, çözüm olarak işaretliyebilirseniz çok mutlu edersiniz beni. Genişletmek için tıkla... Tabii. Yenitim buralarda nasıl çözüm olarak işaretleyebilirim? gurkanzip dedi: Boot Configuration'ın içini de çeker misiniz? Genişletmek için tıkla... Oraya nasıl gireceğim giirlmiyor