i5 3570K sistem güncelleme

Bvskut

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Editör
Merhabalar!
2 yıldır Exper Xcellerator markalı oyuncu bilgisayarını kullanmaktayım. sistemden "ekran kartı hariç" hiçbir şikayetim olmadı. Ekran kartım GTX650 ve şu an piyasada bulunan oyunları oynatmıyor. Ek olarak gün geçtikçe bilgisayar yaşlandığı için çılgınlar gibi FPS drop yaşıyorum. Bir arkadaşım ekran kartı ve PSU alarak yenileyebilirsin dedi. Ancak kasaya sığma konusunda ve hangi parçaları alacağım konusunda bir çok soru işaretim var.

Bu sistemi güncel bir canavara dönüştürmem için neler yapmam lazım yardımcı olur musunuz?

Kasam;
http://www.mediamarkt.c...t%C3%BC-pc-1116645.html

Sistemim;
  • GIGABYTE Z77-DS3H
  • Intel i5 3570K
  • 8 GB RAM
  • GTX 650
  • 600W PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
canavar olur mu bilmem tabi orası tartışılır. Ama işlemcin halen iyi ve yeterli. Psu da yeni nesil kartları rahatlıkla kaldırır. oyun oynayacaksan sadece ekran kartını değiştirmen yeter. Bütçeye göre n vidia tarafından gtx 950 ya da 960 ve ya amd tarafından r7 370 ya da r9 380 alırsan 1080p de her oyunu oynarsın.

Merhabalar!
2 yıldır Exper Xcellerator markalı oyuncu bilgisayarını kullanmaktayım. sistemden "ekran kartı hariç" hiçbir şikayetim olmadı. Ekran kartım GTX650 ve şu an piyasada bulunan oyunları oynatmıyor. Ek olarak gün geçtikçe bilgisayar yaşlandığı için çılgınlar gibi FPS drop yaşıyorum. Bir arkadaşım ekran kartı ve PSU alarak yenileyebilirsin dedi. Ancak kasaya sığma konusunda ve hangi parçaları alacağım konusunda bir çok soru işaretim var.

Bu sistemi güncel bir canavara dönüştürmem için neler yapmam lazım yardımcı olur musunuz?

Kasam;
http://www.mediamarkt.c...t%C3%BC-pc-1116645.html

Sistemim;
  • GIGABYTE Z77-DS3H
  • Intel i5 3570K
  • 8 GB RAM
  • GTX 650
  • 600W PSU
İŞLEMCİNDEN MEMNUNMUSUN BİRDEİŞLEMCİ MHZ LERİ İŞLEMCİNİN ANA SAYFASINDA 1333-1600 MHZ OLARAK GÖZÜKÜYOR FAZLA TAKARSAK UYARMI VE ANAKARTI BEN BULAMADIM LİNK ATARSAN SEVİNİRİM...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı