İ5 3570K sisteme GTX 750 Ti almalı mıyım?

@Sasha UKR Arkadaşta öyle bir düşünceye dönmüş :) Siz mi kışkırttınız yoksa :D Bu arada Vatan'da %10 indirim kampanyası var Orta Okul ve Lise öğrencilerine. 750 Ti'da da geçerli.

İyi yapmış gerçekten de :) Fiyat olarak 786 Tl'den 707.40 TL'ye düşüyor o kampanyadan yararlanırsa. 716 TL'yken sistemi alabilsem o kampanyadan yararlanabilsem 644 TL'ye kadar düşüyordu :)) Ama o zamanlar kesin değildi :D

Resmi sitesine girerseniz görürsünüz. Mesela Nvidia'nın GTX960 için önerdiği PSU 400W. Ama önemli olan 12V kanalından verdiği değer. O nedenle 500w düzgün bir PSU ile kullanabilirsiniz. 444W verse yeterli mesela. 960'ın MSI ve Asus 2 GB modelleri 786 TL Vatan'da. Güvenirseniz eğer Sinerji.gen.tr'de bu aralar meşhur olan Asus VGA Strix 4 GB modeli 771 TL. Meşhur dememin sebebi o fiyatın normalde 2 GB fiyatı olması. Aynı fiyata 4 GB alabilme imkanı var. Forumda gördüm soranlar olmuş gerçek mi falan diye merak konusu gerçekten. Bir de PSU'nun fotoğrafını çekerseniz çok daha yararlı olur 12V değerini de görebiliriz :)
Kaç W olduğuna baktım gtx650 için minimum 400 W falan diyorlar. Bide GeForce ana sitesinden de baktım gtx650, gtx960 'dan daha çok W istiyomuş yani açıkcası W problem değil bu arada verdiğin siteye gittim. Gerçekten Gtx960 4GB gibi bir ekran kartı normalde 1000Tl üstündeyken verdiğin sitede 870TL . Beni belkide kazıklanmadan kurtardın sana çok teşekkür ederim :)

Not : Mobildeyim kurallari es gecin lutfen. Rica ederim yardimci olabildiysem ne mutlu bana. Satin aldiysan gule gule kullan. Gtx960 dusuk guc istiyor gercekten 128 bit olmasi ve yenilenen mimarisi ile. 128 bit olmasi bir seyi degistirmiyor emin olun - siz biliyor olabilirsiniz bilmeyenler var. - Ben de Vatandan %10 indirim ile Msi modelini satin aldim fakat acamadim henuz isletim sistemi yok :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı