i5-3570K sisteme işletim sistemi ve ekran kartı önerisi

Weil

Hectopat
Yer
Çanakkale,Esenler
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba abim yeni bilgisayar almış. Eski bilgisayarı da değerlendirmek adına biraz iyileştireyim de bir işe yarasın. Normalde bütün oyunları güzelce oynatıyordu. Şimdi her yerde kasıyor. En basit Roblox oyunlarında bile. Tahminimce virüs girdi taa kaç tane ondan oldu. Özellikler şunlar:
i5-3570K
16 GB RAM.
2TB HDD.
Ekran kartı dahili işlemcinin.
Valorant vb. dropsuz 60FPS açsın yeter. Ekran kartı da önerebilirsiniz 1.5k max.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba abim yeni bilgisayar almış. Eski bilgisayarı da değerlendirmek adına biraz iyileştireyim de bir işe yarasın. Normalde bütün oyunları güzelce oynatıyordu. Şimdi her yerde kasıyor. En basit Roblox oyunlarında bile. Tahminimce virüs girdi TAA kaç tane ondan oldu. Özellikler şunlar:
i5-3570K
16 GB RAM.
2TB HDD.
Valorant vb. dropsuz 60FPS açsın yeter. Ekran kartı da önerebilirsiniz 1.5k Max.

İkibin TL'ye RX 580 bulabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba abim yeni bilgisayar almış. Eski bilgisayarı da değerlendirmek adına biraz iyileştireyim de bir işe yarasın. Normalde bütün oyunları güzelce oynatıyordu. Şimdi her yerde kasıyor. En basit Roblox oyunlarında bile. Tahminimce virüs girdi taa kaç tane ondan oldu. Özellikler şunlar:
i5-3570K
16 GB RAM.
2TB HDD.
Valorant vb. dropsuz 60FPS açsın yeter. Ekran kartı da önerebilirsiniz 1.5k max.
O bütçeye RX 570/RX 480 4GB bulabilirsiniz en iyi. En kötü RX 470 bulunur rahat.
Birde SSD almanız sistemin akıcılığı konusunda inanılmaz bir fayda sağlar.

İşletim sistemi olarak Win 10 LTSC kurun, zaten başka işletim sistemi imkanınız yok pek. Win 10 Home/Pro güncelleme desteği bitti bitecek ve Win 11 ise bu sisteme kurulmaz.
LTSC 2019 Valorant desteklemiyor, LTSC 2021 indirin.

İşletim sistemi dediğim zaten Windows'un modlu versiyonları aşırı fazla debloat yapmayan veya güvenlik açığı vs. olmayan dengeli bir mod lazım bir de bin liraya GTX 660 Ti var alınır mı? Önceden GTX 560 Ti vardı GTA falan Ultra ayarda rahatlıkla 60 FPS açıyordu alayım mı 240 GB SSD ve GTX 660 Ti? SSD sisteme kursam yeter onun için 120'de alabilirim.

İşletim sistemi dediğim zaten Windows'un modlu versiyonları aşırı fazla debloat yapmayan veya güvenlik açığı vs. olmayan dengeli bir mod lazım bir de bin liraya GTX 660 Ti var alınır mı? Önceden GTX 560 Ti vardı GTA falan Ultra ayarda rahatlıkla 60 FPS açıyordu alayım mı 240 GB SSD ve GTX 660 Ti? SSD sisteme kursam yeter onun için 120'de alabilirim.
Saydığımız RX kartlara nazaran çok güçsüz bir ekran kartı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(GTX 660Ti performansı için 750Ti'ın aldığı FPS'e +5-10 ekleyin.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı