i5 3570k ve R9 280x tabanlı sistem

Kardeşim. Satıcının referansı var mı? Daha önce alışveriş yapmış mı birileriyle? Pirince giderken evdeki bulgurdan olma. Dikkatli ol 2. el işlerinde bir sürü karaktersiz insan dolaşıyor. Satıcının referanslarına bak. Referansları varsa referanslarındaki adamların rütbelerine, ne kadar forumu kullandıklarına bak. Onlarla iletişime geç. Bazıları kendisi 3 5 hesap açıyor sözde alışveriş yapmış gibi gösteriyor. Forumun genelinde rütbe sahibi olan insanlara yada adminlere mesaj at sor sana ürün satacak kişiyi. Yoksa üzülürsün.

Hocam satan kişi Bursa'da bir bilişim dükkânı. Sanalpazar sitesinde 102 işlemi var %94 olumlu yazıyor. 50'ye yakın yorum almış hepsi olumlu. Yanı tesekkur etmisler, hızlı kargo ve ilgili filan demişler. Sanalpazar sitesine mesaj atsam bi yararı olur mu acaba ?

Forumdan gördüm demişsin de referansı var mı forumdan? Sanalpazarın işleyişi ile alakalı bilgi sahibi değilim ama dh ye üye olup konu açarsan daha iyi yardımcı olurlar kardeşim. Ödeme seçeneği falan birşeyler vardı 2. el bölümü orada daha iyi. Bence oraya konu aç sistem tavsiyeleri falan olan yere sor ona göre bakarsın.

Yok hocam bu dediğim sistemi Sanalpazar sitesinden buldum. Bir de DH ye üye olup orada sorayım teşekkürler.

@Tristan23
Bende tedirginim doğrusu. DH ye üye oldum fakat 2.el hakkında yeni konu açmak için GSM onay istiyor ama benim telefonum tamirde :) Biraz beklemem lazım sanırım yada akşam anne veya babamdan onaylayacağım. :)

2. el bölümüne mi konu açacaksın? Oraya demedim ben sana sistem tavsiyeleri bölümü var oraya konu aç kardeşim ve aklındaki ürünün linkini paylaş gelen mesajlara göre hareket edersin. Elden almak her zaman için iyidir. Bende 2. el alışveriş yaptım birkaç defa ama hepsi elden oldu. Referansı çok kuvvetli birisi varsa kargo ile de alışveriş yaparım ama buna çok ikna olmam lazım.

Tamam o zaman oraya konu açayım. Elimde bi link yok. Satıcının başka bir sistemini alacaktır fakat o satıldı. Satıcı da sana böyle böyle bir sistem toplayabilirim dedi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı