i5 3570k ve R9 280x tabanlı sistem

Konuyu açtım hocam bakalım yorumlarda ne diyecekler ona göre hareket etmeye çalışacağım.

@Tristan23
DH de daha uygun fiyata daha iyi 2.el sistemler buldum. Hemde elden alabileceğim sistemler. Öneriniz için teşekkürler.

Alacağınız kişinin referansına mutlaka bakın hocam. Ve daha önce alışveriş yapmışsa alışveriş yaptığı insanlarla iletişime geçin. Gerçek kişi olduklarından emin olun. Mesela adam 3 5 mesaj atmışsa toplamda şüphelenin, yada 3 ayda bir giriyorsa siteye. Dediğim gibi bazı satıcılar kendileri yada arkadaşlarına hesap açtırıp referans kasıyorlar. Elden mutlaka test edip alın. Faturaları iyice kontrol edin. Yani bu şekilde İnşallah istediğiniz sisteme ulaşabilirsiniz.

Anakart, işlemci ve RAM'i ayrı kişi Ekran kartını ayrı kişiden alacağım. Kasa, PSU ve HDD'yi 0 alacağım gibi. Satıcıların ikisininde mesaj sayısı 300 küsürlerde hocam. Siteye 2003 ve 2005 senelerinde katılmışlar Elden ve kontrol ederek alacağım büyük ihtimal. Saolun hocam inşallah istediğim gibi ve sorunsuz bir sistem topluyacağım

Birisi yüzbaşı hocam 4 yıldızı var. Diğerinde ise yıldız filan yok. Haber editörü yazıyor. Hocam birde i7 3770K ve R9 285 li sisteme ne kadar lık PSU lazım olur ?

+80 500W diyen oldu hocam bu formda +80 500W yeterli olacak ise Xigmate Asgard CCC almayı düşünüyorum da.
Hocam referans yıldızları nerde göremedim yada yok MasTek nickli bir kullanıcı profiline girdiğinde küçük profil resminin üstünde "Haber Editörü" yazıyor.

2. el ilanlara tıkladığında atıyorum: " Gtx 770 600 TL ---------------------> ***** 12" bu şekilde yazar hocam. İlanın başlığını takip edin yan tarafında sarı yıldızlar var görürsünüz. Oradaki yıldızların sayısı o kişinin 12, 15, 20 defa alışveriş yaptığını gösterir. Yıldıza tıkladığınızda da kiminle alışveriş yaptıysa çıkar. Daha önce alışveriş yaptığı kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Mastek adlı üyeden alışveriş yapabilirsiniz hocam.

Edit: Hocam o kasanın içindeki güç kaynağı 12v kanalından 384 watt veriyor bu yüzden ben tavsiye etmiyorum. R9 285 güç tüketen bir kart çünkü. Bence bu ürünü alabilirsiniz: FSP HYPER 500 SERİSİ 500W GÜÇ KAYNAĞI

Hocam ben mobilde olduğum için göremiyorum veya gerçek bi körüm. Zahmet olmazsa bir de bu kullanıcıya bakabilir misiniz ? Profil : Sorter47

Daha önce 2 satışı olmuş hocam. Mobilde görünmüyordur yüksek ihtimalle. Eğer ürünleri test edip alabilirseniz alın ama sanırım ürünlerin garantisi yok. Fatura da yok sanırım. Bir konuşun test edip alma imkanınız varsa alın hocam. Garantilerini falan sorgulayın ama.
Şu üyelerle alışveriş yapmış hocam bunlarla da iletişime geçmenizde fayda var: Profil : Atilla_EA
Profil : kaanblack

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…