S SH4D0w21 Decapat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #1 RAM 4 GB Ekran kartı HD Graphics İşlemci i5 4. Nesil Merhaba arkadaşlar, laptopumda Roblox ve Valorant oynarken ekran yırtılması yaşıyorum. Ekranın yırtılmaması için ne yapmam gerek?
Merhaba arkadaşlar, laptopumda Roblox ve Valorant oynarken ekran yırtılması yaşıyorum. Ekranın yırtılmaması için ne yapmam gerek?
Lyk7a Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.528 Çözümler 7 Yer Türkiye, Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050Tİ i5-12500H 512GB M.2 SSD 16GB RAM Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #2 V-sync açınca düzelmesi lazım. Artı 0 Eksi
Kasa Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 1.091 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #3 SH4D0w21 dedi: Merhaba arkadaşlar, laptopumda Roblox ve Valorant oynarken ekran yırtılması yaşıyorum. Ekranın yırtılmaması için ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Eski cihazda yeni nesil oyunlar oynarken normaldir. Grafik ayarını düşürmeyi deneyin. Lyk7a dedi: V-sync açınca düzelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Roblox'da V-Sync Valorant'ta varmı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
SH4D0w21 dedi: Merhaba arkadaşlar, laptopumda Roblox ve Valorant oynarken ekran yırtılması yaşıyorum. Ekranın yırtılmaması için ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Eski cihazda yeni nesil oyunlar oynarken normaldir. Grafik ayarını düşürmeyi deneyin. Lyk7a dedi: V-sync açınca düzelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Roblox'da V-Sync Valorant'ta varmı bilmiyorum.