Hocam 60 FPS sabitlemesine niye sinir oluyorsunuz? Zaten monitörünüz 60Hz olduğu için 1000 FPS dahi alsanız monitörünüz onu 60 FPS olarak işleyecek.
60 HZ de olsa akıcılık konusunda dağlar kadar fark oluyor. 60 hz monitörümde 120 fps ile csgo yu çok akıcı oynarken 60 fps yaptımda mause dönmüyor.Monitörünüz 60 Hz olduğu için normal. Zaten 200 FPS'de alsanız 60 gibi görürsünüz. Ya yeni monitör alacaksınız ya da bu duruma katlanacaksınız.
Nasıl mouse dönmüyor?60 HZ de olsa akıcılık konusunda dağlar kadar fark oluyor. 60 hz monitörümde 120 fps ile csgo yu çok akıcı oynarken 60 fps yaptımda mause dönmüyor.
60 Hz de olsa akıcılık konusunda dağlar kadar fark oluyor. 60 Hz monitörümde 120 FPS ile CS:GO'yu çok akıcı oynarken 60 FPS yaptımda mouse dönmüyor.
Ne alaka güzel kardeşim ? Olan durum bu. Kendinizi kandırmayın. Kendim tecrübe etmesem inanıcam dediğine. Git testleri de izle akıcılık her türlü artıyor.Bu tamamen kullanıcı kaynaklı yanlış bir düşüncedir... Monitörün kapasitesi saniyede 60 kare (60 Hz) ise maksimum görülebilecek kare sayısı da 60'tır. 500-1000-10000 FPS almanın hiçbir farkı yoktur.
Evet bildiğin mause yavaşlıyor silahı bile çevirmek zaman alıyor akıcılık kaybı olduğu için. 60 hz monitörün olsa dahi 120 FPS'in akıcılığını hissediyorsun. Kendim kullanıyorum yani var mı ötesi ?Nasıl mouse dönmüyor?
Kendini kandıran biz değiliz maalesef. Bu konuda çok büyük bir yanlış bilgi/algı var. 60 Hz verme yeteneğinde olan monitör 60 Hz verebilir. Bu kadar kolay ve basit.Ne alaka güzel kardeşim ? Olan durum bu. Kendinizi kandırmayın. Kendim tecrübe etmesem inanıcam dediğine. Git testleri de izle akıcılık her türlü artıyor.
Bu bahsettiğiniz mevzu tamamen donanım haberleşmesi ile alakalı olan bir konu. Mouse DPI'ından tutun ekran kartı çalışma frekansına, işlemci çalışma frekansına ve ek olarak monitörünüzün saniyede gösterebildiği kare sayısına (yani Hz, Hertz, frekansın birimi) kadar her şeye bağlı. Hepsi bir uyum içerisinde çalışırsa bu yaşadığınız durum yani sizin deyiminizle "yavaşlama" durumu tamamen ortada kalkar. Fakat bunun yaşanabilmesi için aynı G-Sync teknolojisindeki gibi, nasıl monitör ekran kartına kardeşim ben bu kadar kare gösterebiliyorum bana fazlasını yollama diyorsa aynısını mouse işlemciye işlemci ona o buna hepsi birbirine yapmalı. Tekrar ediyorum bu durumun "tamamen ortadan kalkması için" söylüyorum bunu. Tahminimce siz V-Sync açıp 60Hz'e sabitlediğinizde işlemciniz burada haberleşme kısmında ekranınızdan daha hızlı çalıştığından "İşlemci Ağırlıklı" kullanım yapan oyunlarda yaşıyorsunuzdur.Evet bildiğin mause yavaşlıyor silahı bile çevirmek zaman alıyor akıcılık kaybı olduğu için. 60 hz monitörün olsa dahi 120 FPS'in akıcılığını hissediyorsun. Kendim kullanıyorum yani var mı ötesi ?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.