i5 4200U GT 740M 8 GB RAM BF 1 kaldırır mı?

Hocam şu sistemle bf5 i kasmadan oynuyorum gerisini sen düşün. Bf5 ne alaka derseniz bf5, bf1 den daha ağır bir oyun sistem gereksinimi olarak.
Bu arada ekran kartım. MX450.

Dosya Ekleri

• IMG_3813.jpeg
    IMG_3813.jpeg
    164,6 KB · Görüntüleme: 38
İşlemci: i5 4200U.
Ekran kartı: GT740M.
RAM: 8 GB.
Battlefield 1 kaldırır mı?
Ne yazıkki güncel bir video yok ama eski bir video'ya göre 600P, en düşükte 30 FPS civarı Online modda alabiliyorsunuz. Sunucuda kişi sayısına göre bu değer 1'e kadar inebilir ama hikayeli modda bir sorun yaşamazsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam şu sistemle bf5 i kasmadan oynuyorum gerisini sen düşün. Bf5 ne alaka derseniz bf5, bf1 den daha ağır bir oyun sistem gereksinimi olarak.
Bu arada ekran kartım. MX450.
Hocam MX450 ile GT740 arasında bir uçurum var, işlemci farkınız bile çok fazla.
MX450 ile RDR2 40FPS civarıyken, GT740 için bu 10FPS.

İşlemci farkınızda uçuk:

Ne yazık ki güncel bir video yok ama eski bir Video'ya göre 600p, en düşükte 30 FPS civarı Online modda alabiliyorsunuz. Sunucuda kişi sayısına göre bu değer 1'e kadar inebilir ama hikayeli modda bir sorun yaşamazsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam MX450 ile GT740 arasında bir uçurum var, işlemci farkınız bile çok fazla.
MX450 ile RDR2 40FPS civarıyken, GT740 için bu 10FPS.

İşlemci farkınızda uçuk:

Teşekkürler hocam sağ olasin.

Alakasız ama benim sistem hikaye modu için yeterli mi? Bir de bf1 mi daha iyi hikaye modu olarak yoksa bf5 mi?
Çok dolu olmayan sunucularda Online için bile yeterli doğrusu. Hikaye modunda da 60FPS bir deneyim alırsınız 1080P orta ayarlarda.

Alakasız ama benim sistem hikaye modu için yeterli mi? Bir de BF1 mi daha iyi hikaye modu olarak yoksa BF5 mi?

BF 1'i yıllardır oynuyorum 5i de zevkine hikaye olarak ikisi de güzel savaş ortamı ve tarihi seviyorsan pek gerçekçi olmasa da güzel ikisini de oyna sisteme gelince hikaye modunda sıkıntı çekmezsin ama Online da zevk almazsın oynarsan da görüceksin doğar doğmaz ölüceksin :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı