i5 4200U sistem FIFA 18 veya FIFA 19 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
FIFA 20 kaç FPS olur.

Ve GTA 5 de.

GTA 5'de o sistemle 1080p en yüksek ayarlarda 30FPS 720p normal ayarlarda 60FPS alıyordum.
FIFA 20'yi 1080p en yüksekte 60FPS oynuyordum ama zorlamanızı hiç tavsiye etmem çünkü ben o zamanlar ekran kartından falan pek anlamazdım ve bayağı bir zorladım ekran kartını, e tabii sonuç olarak şu an duruyor bir kenarda görüntü gelmiyor falan :(
-yani diyeceğim oynayın ama 720p orta gibi çok zorlamayacak ayarlarda oynayın bence-

GTA 5'de o sistemle 1080p en yüksek ayarlarda 30FPS 720p normal ayarlarda 60FPS alıyordum.
FIFA 20'yi 1080p en yüksekte 60FPS oynuyordum ama zorlamanızı hiç tavsiye etmem çünkü ben o zamanlar ekran kartından falan pek anlamazdım ve bayağı bir zorladım ekran kartını, e tabii sonuç olarak şu an duruyor bir kenarda görüntü gelmiyor falan :(
-yani diyeceğim oynayın ama 720p orta gibi çok zorlamayacak ayarlarda oynayın bence-

Isınma problemi olur mu
Isınma problemi olur mu gta 5 online da aynı fps olurmu

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı