i5 4200U sistem için Windows 8.1 vs Windows 7

248680

Kilopat
Intel i5 4200U 1.6 GHz işlemci.
6 GB RAM.
NVIDIA GeForce 750M GPU.
500 GB HDD.

Arkadaşlar Windows 10'u bilgisayarım sevmedi. Açılışı falan yavaşladi. Sistem düşüreceğim. Sizce Windows 7 mi yoksa 8.1 mi? Çok kararsız kaldım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel i5 4200U 1.6 GHz işlemci.
6 GB RAM.
NVIDIA GeForce 750M GPU.
500 GB HDD.

Arkadaşlar Windows 10'u bilgisayarım sevmedi. Açılışı falan yavaşladi. Sistem düşüreceğim. Sizce Windows 7 mi yoksa 8.1 mi? Çok kararsız kaldım. Teşekkürler.
8.1 daha iyi, hem desteği sürüyor hem de hızlıdır. Aslında SSD eklerseniz Windows 10 o sistemde rahatça kullanılabilir.

Bana göre en stabil Windows 7 çünkü Win 8.1 bazı uygulamaları desteklemiyor benim bildiğimi göre Windows 7 Ultimate kullanırsan daha iyi olur senin için.

Windows 10 LTSC sürüm tavsiye ederim. HDD ile kullanıyorum. Açılış biraz yavaş ama onun dışında yağ gibi akıyor.
Bilgisayarımda 1 sene öncesine kadar orijinal Windows 8 yüklüydü. Açılış ve kapanış hızı olsun bilgisayar kullanımı olsun çok harikaydi. Windows 10a geçtiğimden beri bilgisayardan zevk almıyorum. Tekrar Windows 8 kuracaktim fakat ISO doysasi bulamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı