i5 4200U UV işlemi

Options sekmesinde PROCHOT Offset'i ayarlayabiliyorsan 5 ayarla hocam.

TPL sekmesinde de TDP Level'ın solunda ve sağındaki kutulara 0 yazmayı dene. Apply'a bas sonrasında işe yarasa da yaramasa da.
5 olarak ayarlayamıyorum. TDP Level kısmında ise sol taraf 0 olmuyor, 2 olarak kalıyor ama sağ tarafı ayarlayabiliyorum. Yine de apply'a basayım mı?

Dosya Ekleri

• IMG-20220504-WA0002.jpg
    IMG-20220504-WA0002.jpg
    125,3 KB · Görüntüleme: 29
5 olarak ayarlayamıyorum. TDP Level kısmında ise sol taraf 0 olmuyor, 2 olarak kalıyor ama sağ tarafı ayarlayabiliyorum. Yine de apply'a basayım mı?
Evet basın. Options sekmesinde ise Disable Chipset Throttle'ı tikleyin ve AC Timer Resulation'ı 0 ayarlayın.

TDP ile ilgili diğer ayarlar farklı bir kısımda mevcut olabilir. Siz eğer soldaki kutuya 0 yazıp tekrardan Apply'a basarsanız muhtemelen sol kutu da 0 olacaktır.

Evet basın. Options sekmesinde ise Disable Chipset Throttle'ı tikleyin ve AC Timer Resulation'ı 0 ayarlayın.

TDP ile ilgili diğer ayarlar farklı bir kısımda mevcut olabilir. Siz eğer soldaki kutuya 0 yazıp tekrardan Apply'a basarsanız muhtemelen sol kutu da 0 olacaktır.
Tamam dedim. Şimdi tekrar dediğiniz kısma bakacağım. Sol tarafa hiç geçemiyorum, yani 0 olmuyor hiç. Yandaki tiklere de bastım ama yine yazamadım.
Gitmeyin hocam.😀
Hocam yatıyorum, kapatacağım. İnşallah bir şey olmaz, siz yazın ben yarın akşam teker teker yaparım. Şimdiden sağ olun.

Dosya Ekleri

• IMG-20220504-WA0003.jpg
    IMG-20220504-WA0003.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Tamam dedim. Şimdi tekrar dediğiniz kısma bakacağım. Sol tarafa hiç geçemiyorum, yani 0 olmuyor hiç. Yandaki tiklere de bastım ama yine yazamadım.
Gitmeyin hocam.😀
Hocam yatıyorum, kapatacağım. İnşallah bir şey olmaz, siz yazın ben yarın akşam teker teker yaparım. Şimdiden sağ olun.
Hocam olmuştur ya bana kalırsa yine de. Neyse bakalım. Siz gözlemleyin.

Hocam olmuştur ya bana kalırsa yine de. Neyse bakalım. Siz gözlemleyin.
Akşam geri dönüş yapacağım.
Aktif misiniz hocam? Daha yeni pc'yi açacağım.
@erengore Hocam sanırım oldu. Önceki değerleri kaydetmeyi unuttum ama fps daha düşüktü onu hatırlıyorum. Şimdiki değerleri resim olarak atıyorum, işlemci maksimum 73 dereceyi gördü. Değerler normal mi ya da daha da güzel olabilir mi acaba?
Bir de fps yer yer 45-46 oluyor garip.😀
Yine ekleme yapayım: TDP Level 2-0, orasını değişemedim.
@erengore

Dosya Ekleri

• 20220507_000936.jpg
    20220507_000936.jpg
    205,3 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:

@erengore Hocam sanırım oldu. Önceki değerleri kaydetmeyi unuttum ama fps daha düşüktü onu hatırlıyorum. Şimdiki değerleri resim olarak atıyorum, işlemci maksimum 73 dereceyi gördü. Değerler normal mi ya da daha da güzel olabilir mi acaba?
Bir de fps yer yer 45-46 oluyor garip.😀
Yine ekleme yapayım: TDP Level 2-0, orasını değişemedim.
@erengore
FPS düşmesi ile ilgili bir bilgim yok. Önceden olmuyor muydu?

FPS düşmesi ile ilgili bir bilgim yok. Önceden olmuyor muydu?
Yanlış anladınız, sanırım UV işlemi oldu ve az da olsa performans arttı. Daha düşük fps alıyordum.

UV işlemi bu kadar mı yoksa daha yapılacak işlem var mıydı? Akşam biraz daha deneme yapacağım.

Yanlış anladınız, sanırım UV işlemi oldu ve az da olsa performans arttı. Daha düşük fps alıyordum.

UV işlemi bu kadar mı yoksa daha yapılacak işlem var mıydı? Akşam biraz daha deneme yapacağım.
Bu kadar ama ayarları kaydetmedik. Yani tekrar ayarları yapmanız gerekebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı