i5-4210 sisteme 64 bit işletim sistemi kurulur mu?

Kanka pek anlamadım bilgisayarcıya ne deyip yaptıracağım bir de para alır mı?
Para alır, ancak yaptırmana gerek yok, şöyle yapacaksın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Reis peki ya 32 Bit'ya işletim sistemi onu 64 yapmak için para verecek miyim bilgisayarcıya kaça yapar tahminen seni çok yorduk ama birkaç şey daha soracağım :D

Sorun yok hocam 30 TL ücret alır tahminen az da olsa bilgin varsa kendin yap arkadaşın attığı linkten çok zor bir şey değil videoda yapılanları uygula yeter.

Sorun yok hocam 30 TL ücret alır tahminen az da olsa bilgin varsa kendin yap arkadaşın attığı linkten çok zor bir şey değil videoda yapılanları uygula yeter.

Kral peki bu laptop bayağı ısınıyor ya termal macun ve laptop altı stand gerekirmi soğuması için ve gerekirse ne önerirsin çok pahalı olmasın:D

Kral peki bu laptop bayağı ısınıyor ya termal macun ve laptop altı stand gerekirmi soğuması için ve gerekirse ne önerirsin çok pahalı olmasın:D

Bu ikisini önerebilirim fiyatlar pahalı fakat kaliteli soğutucunun aynısını ben kullanıyorum 7 derece fark olusturuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı