i5-4210 sisteme 64 bit işletim sistemi kurulur mu?

Kral stand iyi de daha. Ucuz macun yokmı.

Hocam son konumu yorumlar mısın sen alıyorsun bu işten

Kral seni yorduk ama ben PC'nin RAM MHz'sine baktım bunlar uyumlı gibi duruyor sanada sormak istedim bunlar uyar mı acaba?

Kral seni yorduk ama ben PC'nin RAM MHz'sine baktım bunlar uyumlı gibi duruyor sanada sormak istedim bunlar uyar mı acaba?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210801-102322.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20210801-102320.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:

SSD ve termal macun iyi sıkıntı çıkmaz Ssd Caddy Notebook DVD Kutu Sata LAPTOP DISK HDD Kızak 9.5 12.7mm Fiyatları ve Özellikleri bu ürünü alın fazla para vermeye gerek yok 9.5 ve 12.7 kalınlığında 2 adet HDD Caddy var dvdinizin kalnlığına göre alın.

RAM da da sorun çıkmaz değil mi bunlara 750TL bayılcam

Hocam boş slot olması lazım ek RAM için o slotunda 8 GB RAM desteklemesi lazım her şey uyumlu olsa bile RAM'ın uyumlu olmama durumu var kesin bilgi veremem yani denersiniz olmazsa iade edersiniz.

Hocam boş slot olması lazım ek RAM için o slotunda 8 GB RAM desteklemesi lazım her şey uyumlu olsa bile RAM'ın uyumlu olmama durumu var kesin bilgi veremem yani denersiniz olmazsa iade edersiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210801-122300.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 21
Sorun olmaz hocam o zaman ama bellek uyumsuzluğu olabilir aynısı olmadığı için düşük bir ihtimalde olsa var aklınızda bulunsun.

Bende ki sistemle aynı cayır cayır Windows 10 açıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…