i5 4210M Bilgisayarda yavaşlık sorunu

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Casper dizüstü bilgisayarımda oluşan bir sorun var bu aralar.
Ne yaparsam yapayım bilgisayarım da oluşan bir yavaşlık var.

CPU : İ5-4210M
RAM : 8 GB

Bilgisayarı kaç kez sıfırladım. (fabrika ayarlarına çevirdim) olmadı. Virüs taratımı falan yaptım. Olmadı. Ram, CPU, GPU'dan şüpheleniyorum demek istiyorum. Fakat o zaman mavi ekran gibi hatalar verirdi diye düşünüyorum. Ama öyle bir sorunum da yok. Daha yeni temizledim. Termal macun daha yeni. League Of Legends'te 10-20 fps de oynuyorum. İnternette gezerken sekmeler arasında geçiş yaptığımda donmalar oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

@Recep Baltaş Technopat crunch patt olmuş galiba. Kimse ilgilenmiyor,adminler dahil. Ceza bile yemedim.

i5 4210 m işlemciden bahsediyoruz. Oyunları geçtim google chrome da gezerken dahi yavaşlık söz konusu. Çok insan gördüm i5 2-3 nesil işlemcilerle hala rahat rahat takılabiliyorlar. benimkinin 4.nesil olmasını bırak performans işlemcisi. Absürt kalıyor dediğin. Yardımcı olabilecek yokmu koskoca technopatta.

Bazen laptop güç tasarruf modunda unutulup kalıyor, bir kontrol edin. Birde uygun fiyatlısından bir SSD alsan bu sıkıntıkların hiçbirini yaşamazsın. Tabi işlemcin bozuk değilse.

HDTuneyi deneyeceğim. Laptop yüksek performansta dahil çok fazla yavaşlık sergiliyor. SSD alsam ne alacağım nasıl alacağım. Sadece League Of Legends oynayan birisiyim arada bir CS:GO falan takılıyorum. 120 GB yeter mi ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı