i5 4210M Laptopa GTX 750 Ti eGPU

alicini

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar external gpu düşünüyorum laptopa.
Asus Rtx 750 Ti i5 4210m sizce oyunlarda nasıl FPS alırım? Cidden vereceğim paraya değer mi?(600₺-700₺ mini PCI ve PSU dahil)
Bu arada Nvidia 840m ekran kartım chip hatası veriyor sizce bunu tamir ettirmek mi eGPU mu?
Yorumlarınızı bekliyorum.
+1

Son düzenleme:
Laptopunuzda whitlist varmı yokmu iyice araştırın, ben daha dün bu işlemi uyguladım. Laptopumda 520m dahili gpu vardı, laptop üstünden görüntü alabilmek için egpu yazılımını kullanıp dahili egpuyu iptal etmeniz lazım, benim sistemime gelince, henüz çok deneme fırsatı bulamadım ama i72630qm işlemci ve gtx670 kullanıyorum, cs go da en yüksek ayarlarda 55-65 arası fps aldım, başkada oyun denemeye fırsatım olmadı zaten.değermi derseniz,bence değer. Benim yeni sistem toplamaya gücüm yoktu böyle bir yol seçtim.
bende de i72630qm işlemcili bir casper var. dahili gpu 540m. gtx 750 ti ekran kartı ve diğer gerekli aparatları (mini pci-e ve 400w psu) aldım ve bağlantılarını yaptım. biostan 540m'i iptal edemediğim için 750ti bağlı değilken açıp, açıldıktan sonra bağlayıp sürücüsünü kurdum. çalışıyo görünüyor ama oyunlarda falan bi değişiklik göremedim. egpu yazılımını nerden nasıl temin edebilirim? bir de öyle deneyeceğim. bu arada henüz test edemedim kartı. furmark hata veriyor sonlara doğru kapanıyor. msi after burnerda gücünün tamamını kullandığı görünüyor oyunlarda ama fan hep aynı hızda ve kart ısınmıyor.

bende de i72630qm işlemcili bir casper var. dahili gpu 540m. gtx 750 ti ekran kartı ve diğer gerekli aparatları (mini pci-e ve 400w psu) aldım ve bağlantılarını yaptım. biostan 540m'i iptal edemediğim için 750ti bağlı değilken açıp, açıldıktan sonra bağlayıp sürücüsünü kurdum. çalışıyo görünüyor ama oyunlarda falan bi değişiklik göremedim. egpu yazılımını nerden nasıl temin edebilirim? bir de öyle deneyeceğim. bu arada henüz test edemedim kartı. furmark hata veriyor sonlara doğru kapanıyor. msi after burnerda gücünün tamamını kullandığı görünüyor oyunlarda ama fan hep aynı hızda ve kart ısınmıyor.
Mail adresimden iletişime geçin yazılım konusunda yardımcı olayım. @huseyin87
(İmza kısımında yazıyor.)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı