Hocam, zaten tek slot olarak 16 GB desteği olmayabilir. Riske girmeye gerek yok. 8+8 GB kit olarak alın. Laptolarda BIOS menüsü kısıtlıdır. Desteklediği hızda çalışır.
8+8 almalısın 16 diye bişey yok 4.nesil işlemcili laptop anakartlarda.Kingston HyperX al kendini otomatik 2133'e overclock ediyor ama işlemci ve ekran kartın maalesef o kadar düşük ki.
FPS artışının ne kadar olacağını bilmilyorum ama fazla birşey bekleme 5-7 FPS tahminim.
SSD takmanın FPS'ye bi faydası olmaz sadece loading ekranları hızlı yüklenir o kadar.
8+8 almalısın 16 diye bir şey yok 4.nesil işlemcili laptop anakartlarda. Kingston HyperX al kendini otomatik 2133'e overclock ediyor ama işlemci ve ekran kartın maalesef o kadar düşük ki.
FPS artışının ne kadar olacağını bilemilyorum ama fazla bir şey bekleme 5-7 FPS tahminim.
SSD takmanın FPS'ye bir faydası olmaz sadece loading ekranları hızlı yüklenir o kadar.
Hocam, zaten tek slot olarak 16 GB desteği olmayabilir. Riske girmeye gerek yok. 8+8 GB kit olarak alın. Laptolarda BIOS menüsü kısıtlıdır. Desteklediği hızda çalışır.
Evet var bilmeden konuşuyorsun. Benim sistemimde kullandığım RAM'ler kendini mevcut sıcaklığı bulursa işlemcinin turbo modu gibi overclock edebiliyorum. Yazmadan önce araştır.
Evet var bilmeden konuşuyorsun benim sistemimde kullandığım RAM'ler kendini mevcut sıcaklığı bulursa işlemcinin Turbo modu gibi overclock edebiliyor yorum yazmadan önce araştır.
Vay be senin üst düzey bilgilerin sayesinde RAM'lerin thermal Boost yapabildiğini öğrendim. Yazdığın yorumlarda yanlış bilgi ibaresini gör bir istersen.
8+8 almalısın 16 diye bir şey yok 4.nesil işlemcili laptop anakartlarda. Kingston HyperX al kendini otomatik 2133'e overclock ediyor ama işlemci ve ekran kartın maalesef o kadar düşük ki.
FPS artışının ne kadar olacağını bilmilyorum ama fazla bir şey bekleme 5-7 FPS tahminim.
SSD takmanın FPS'ye bir faydası olmaz sadece loading ekranları hızlı yüklenir o kadar.
FPS artışının ne kadar olacağını bilmilyorum ama fazla bir şey bekleme 5-7 FPS tahminim.