i5 4288U işlemci nasıl güncellenir?

Makaleler
1
Herkese merhaba.
Bilmediğim için uzun süredir güncelleyemediğim Intel işlemcimi güncellemek istiyorum. İşlemcim ise Intel Core i5 4288u.
Güncel olmadığı sonucuna ise Intel'in sitesinden, işlemci özelliklerimi seçtikten sonra en üstteki sürücünün sürümü'ne baktığımda başının 15 ile başlamasıydı. Ancak benim bilgisayarımın sürücü tarihi ve özellikleri ise;
Sürücü tarihi: 21.04.2009;
Sürücü sürümü ise: 10.0.19041.546
Ben özellikleri seçtikten sonra en üstteki sürücüyü indirip kurmalı mıyım? Yanlış mı yapıyorum?

En üstteki sürücüden kastım ise:

1633893637278.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işlemcinin değil, işlemcinin dahili grafik biriminin sürücüsü. En yeni tam sürüm sürücü en üstteki.

Yani üsttekini mi indirmeliyim?

Ve güncellemek ne gibi özellikler katar, hızlandırır? Sistemimde 920mx ekran kartı var
Yani, aslında hiçbir şey. Sadece masaüstünde veya hafif işlerle uğraşırken Irıs Graphics 5100 devreye giriyor, oyunlarda ise 920MX. Yine de güncellemenizde fayda var.

Yani, aslında hiçbir şey. Sadece masaüstünde veya hafif işlerle uğraşırken ırıs Graphics 5100 devreye giriyor, oyunlarda ise 920MX. Yine de güncellemenizde fayda var.

Teşekkür ediyorum. En üsttekini indirip kurmam lazım sadece değil mi?
Bir de bu driver asistan var galiba; onunla uğraşmama hiç gerek yok galiba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı