i5 4300M notebook ile ne yapılır?

Kartos3

Kilopat
Makaleler
2
Selamlar ve herkese iyi geceler öncelikle. Arkadaşım yeni bilgisayar aldığı için eski notebookunu bana bıraktı. Arızası yok, durumu iyi sayılır. Benim de halihazırda masaüstü bilgisayarım var. Sizce ne yapmalıyım bu bilgisayara? Arada sırada şehir dışına çıkarım ama bilgisayara ihtiyaç duyduğum olmuyor genellikle. Satsam mı kullansam mı? Yoksa parçalarını değiştirip güncellesem mi? Satarsam ne kadara satabilirim?

Özellikleri:
  • i5 4300M CPU.
  • 500GB HDD.
  • 8 GB DDR3 1333MHz RAM.
  • GT 740M 2 GB.

Selamlar ve herkese iyi geceler öncelikle. Arkadaşım yeni bilgisayar aldığı için eski notebookunu bana bıraktı. Arızası yok, durumu iyi sayılır. Benim de halihazırda masaüstü bilgisayarım var. Sizce ne yapmalıyım bu bilgisayara? Arada sırada şehir dışına çıkarım ama bilgisayara ihtiyaç duyduğum olmuyor genellikle. Satsam mı kullansam mı? Yoksa parçalarını değiştirip güncellesem mi? Satarsam ne kadara satabilirim?

Özellikleri:
  • i5 4300M CPU.
  • 500GB HDD.
  • 8 GB DDR3 1333MHz RAM.
  • GT 740M 2 GB.

Satmayı düşünürseniz 250 TL verebilirim hemen tam ihtiyacım vardı

Özellikleri:
  • i5 4300M CPU.
  • 500GB HDD.
  • 8 GB DDR3 1333MHz RAM.
  • GT 740M 2 GB.

GT 620M 4 GB RAM ile GTA 5 bile oynaniyor isterseniz oyun için kullanabilirsiniz eski oyunlari rahatlikla oynar Valorant CS:GO guzel FPS'ler de alirsiniz LoL'de de sorun cikmaz. Yazilima merakiniz varsa Visual Studio Code ile istediginiz dili yazabilirsiniz. Ben sizin yerinizde olsa Linux Mint kurarim o kadat akici ki. Evde bir laptopu 5 kisi donmesek Linux kuracaktim. Linux her zaman candir.
Hocam GFN uzerinden oyun oynayabilirsiniz Avrupa sunucusunda bedava surumu 1.5 yıldır kullanıyorum daha 10 dkdan fazla sira beklemedim.

Öneriler için teşekkürler. Muhtemelen dualboot bir şeyler denerim. Linux olarak Mint veya Elementary kurarım. Windows tarafında ne önerirsiniz?

Öneriler için teşekkürler. Muhtemelen dualboot bir şeyler denerim. Linux olarak Mint veya Elementary kurarım. Windows tarafında ne önerirsiniz?

Office programlarını tam bilmiyorsaniz istediginiz yerde boş vaktinizde öğrenmek için kullanabilirsiniz ileride çok işinize yariyabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı