i5 4440 R7 240 sistem ile oyun oynayabilir miyim?

Hocam bu yaz RTX 3080'li sistem alacağım ben güzel demiyorum turboxa ama dikkat edin çöp de demiyorum 3 yıl sorun yaşamadım diyorum ekran kartı hala oyunlarda 62 derece inanmıyosanız gelin DC ekran acayım RDR 2 de görün dereceyi.

Çok güzel birazdan yazım yanlışı banı da alırsın. Sen sorun yaşamadın tamam ama diğer kullanıcılarda sorun yaşamamış olmuyor işte.

Hocam bu yaz RTX 3080'li sistem alacağım ben güzel demiyorum turboxa ama dikkat edin çöp de demiyorum 3 yıl sorun yaşamadım diyorum ekran kartı hala oyunlarda 62 derece inanmıyosanız gelin DC ekran acayım RDR 2 de görün dereceyi.

Hocam her şey derece veya sorun yaşamama değil. Eski eski parçaları birleştirip biraz da RGB katıp pahalı fiyatlara satıyorlar. Burada gelipte Turbox'u övmeyin. Sizin lafınıza güvenip belki alanlar olabilir. Millet parayı kolay kazanmıyor yazık günah.

Bakın size i5 10400F mi yoksa i7 1. nesil işlemci desem ne dersiniz? i5 demeniz lazım isterseniz Turbox alın sizin seçiminiz ama gidip de sonra bize yok kötü FPS yok ısınma sorunu şalter attı gibi konularla gelmeyin.

Ekran kartı derecesiyle sistem kalitesinin ne alakası var? İşlemcisi eski ve PSU'su kalitesiz diğer parçalara bakmadım bile onlarda kalitesiz yüksek ihtimal bu sisteme 5000 TL asla verilmez.

Ekran kartı derecesiyle sistem kalitesinin ne alakası var? İşlemcisi eski ve PSU'su kalitesiz diğer parçalara bakmadım bile onlarda kalitesiz yüksek ihtimal bu sisteme 5000 TL asla verilmez.

Aynen o fiyata satılan R3 3200G'li satılan APU sistemlerden alınır daha iyi hatta bütçe 5000 TL ise 500 TL cebinde kalır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı