Yalnız ben oyuna baktım zaten minimum ayarda, senin ekran kartın bu oyunu kaldırır, üstelik daha oyun çıkmamış yani normal oyunun yakında önerilen sistem gereksinimlerini de yayınlarlar. Senin ekran kartın zaten o yüzden düşükte kaldırır.
Hocam ben bu sistemle high oynuyorum GTA 5'i siz istediğiniz için mi mediumda oynuyorsunuz yoksa high-ultra kasma yaptığı için mi? Kaldı ki GTX 760'ın GTA 5'i parçalaması lazım.
Hocam ben bu sistemle high oynuyorum GTA 5'i siz istediğiniz için mi mediumda oynuyorsunuz yoksa high-ultra kasma yaptığı için mi? Kaldı ki GTX 760'ın GTA 5'i parçalaması lazım.
Yanlız Ben Oyuna Baktım Zaten Minimum Ayarda Senin Ekran Kartın Bu Oyunu Kaldırır Üstelik Daha Oyun Çıkmamış Yani Normal Oyunun Yakında Önerilen Sistem Gereksinimlerini De Yayınlarlar Senin Ekran Kartın Zaten O Yüzden Düşükte Kaldırır
Zaten oyunun minimum sistem gereksinimleri paylaşıldı orta ayarda oynatması lazım diye düşündüm ama en düşükte oynuyorum üstelik aldığım fps değerleri içler acısı bu sisteme göre bazen 30'un üstüne çıkmıyor.