Hocam oyunu bilmiyorum, optimize sorunu olabilir. Diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı var mı?Sistem Özelliklerim:
- Windows 8.1 64 bit
- Intel(R) Core(TM) i5-4440 İşlemci
- 8GB Bellek
- GTX 760 Ekran Kartı
"Playerunknown's Battlegrounds" adlı oyunda en düşük ayarda 30'la 60 FPS arası alıyorum, nedenini çözemedim.
Hocam valla diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı yok GTA 5 orta ayarda açıyorum.Hocam oyunu bilmiyorum, optimize sorunu olabilir. Diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı var mı?
Hocam ben bu sistemle high oynuyorum GTA 5'i siz istediğiniz için mi mediumda oynuyorsunuz yoksa high-ultra kasma yaptığı için mi? Kaldı ki GTX 760'ın GTA 5'i parçalaması lazım.Hocam valla diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı yok GTA 5 orta ayarda açıyorum.
İstediğim için değil yahu kasıyor.Hocam ben bu sistemle high oynuyorum GTA 5'i siz istediğiniz için mi mediumda oynuyorsunuz yoksa high-ultra kasma yaptığı için mi? Kaldı ki GTX 760'ın GTA 5'i parçalaması lazım.
Zaten oyunun minimum sistem gereksinimleri paylaşıldı orta ayarda oynatması lazım diye düşündüm ama en düşükte oynuyorum üstelik aldığım fps değerleri içler acısı bu sisteme göre bazen 30'un üstüne çıkmıyor.Yanlız Ben Oyuna Baktım Zaten Minimum Ayarda Senin Ekran Kartın Bu Oyunu Kaldırır Üstelik Daha Oyun Çıkmamış Yani Normal Oyunun Yakında Önerilen Sistem Gereksinimlerini De Yayınlarlar Senin Ekran Kartın Zaten O Yüzden Düşükte Kaldırır
Hocam o zaman oyunda sorun yok sistemde sıkıntı var. Sıcaklıklara Msi afterburner ile bir bakın oyun içi.İstediğim için değil yahu kasıyor.
Hocam dediğiniz programı yükledim oyunun ana menüsünde 75-80 derece oluyor çok mudur ?Hocam o zaman oyunda sorun yok sistemde sıkıntı var. Sıcaklıklara Msi afterburner ile bir bakın oyun içi.
Sıcaklıklar anormal hocam.Hocam dediğiniz programı yükledim oyunun ana menüsünde 75-80 derece oluyor çok mudur ?
Peki bunu düzeltmek için ne yapmalıyım ? ekstra fan mı takmam lazım.Sıcaklıklar anormal hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.