Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba...Forumu youtube da video izlerken technopat videosu denk geldi, çok hızlı geçen bir 60 dakikanın ardından kendimi burada buldum...Çok samimi ve çok anlaşılır dilden konuşan arkadaşlara tesekkürediyorum... Sanırım ali ve recep beylerdi...
Neyse ben bu işte çok yeni ve çok acemiyim...Geçenlerde kendi çapımda arkadaşlardan yardım alarak bir bilgisayar topladım...Henüz çalıştıramadım, bilgisayar masasını ve bilgisayarın yerini ayarlıyorum... Sizlerden topladıgım bilgisayar hakkındaki görüşlerinizi istiyorum...saygılar..
Bileşenler :
Asgard 382 pure black edıtıon 600 w atx kasa
pıoneer dvr s21LBK 24x dvd yazıcı
i5 4440 soket 1150 3.1ghz 6 mb 22nm intek işlemci
8gb vengeance ddr3 1600mhz sogutuculu ram
120 gb force 3gt sata 3.0 ssd
hd7790 direct cu 2gb 128 bit amd ekran kartı
3.5 1 tb caviar black sata 3.0 64 mb harddisk
h87 plus ıntel h87 soket 1150 ddr3 1600mhz sata 3.0 usb hdmı dvı anakart
Arkadaşlar topladıgım sistem bu... Tabii artık alınmış iyi de, kötü de yorumlara açıgım ve yanlışlarımı yavaş yavaş düzeltme yoluna gidecegim... Kahretsin ki forumu yeni tanıdım....
Ekran kartı sisteme göre biraz düşük olmuş ama yine de gayet iyi bir sistme olmuş. Temeli sağlam olmuş en başta. Bu sisteme kesinlikle Windows 8.1 kurun derim. Bu arada fotoları da bekleriz.
Ekran kartı sisteme göre biraz düşük olmuş ama yine de gayet iyi bir sistme olmuş. Temeli sağlam olmuş en başta. Bu sisteme kesinlikle Windows 8.1 kurun derim. Bu arada fotoları da bekleriz.
En kısa zamanda detaydı fotoları atacagım. Fakat siteye üye olur olmaz hemen ceza almışım. Bilmeden bir yanlışım mı oldu bilemedim. Bir çok forum sitesine üyeyim senelerdir hiç ceza almamıştım. İlginç. Hoş geldin cezası oldu sanırım.
- - - Güncellendi - - -
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
- - - Güncellendi - - -
Arkadaşlar ben bilgisayarı direk lcd tv'me bağlamak istiyorum. Tv marka ve modeli c450 samsung hd olmayan hdmı girişi mevcut olan bir tv. Ekran kartındaki hdmı çıkışını tv'nin hdmı girişine bağladıkdan sonra yapmam gereken başka bir şey var mı? Bende bilgisayar monitörü yok, yani henüz almadım. Eğer bağlantı yaptıktan sonra bir sorun ile karşılaşırsam nasıl çözeceğim? Diyelim ki taktım tv'ye. Ama görüntü alamadım, ekstra monitörüm olmadığı için ayar felan yapamaz mıyım?
Hayırlı olsun iyi toplanmış. Ekran kartı için acele etmeyin. Sıfır ekran kartını satıp tekrar sıfır bir kart almak zorlar sizi. Hem bu kart da gayet her oyunu oynatır. Yeni kartlar piyasaya yayıldıktan sonra mevcut üst düzey kartların fiyatlarının düşeceğini düşünüyorum.
Hayırlı olsun iyi toplanmış. Ekran kartı için acele etmeyin. Sıfır ekran kartını satıp tekrar sıfır bir kart almak zorlar sizi. Hem bu kart da gayet her oyunu oynatır. Yeni kartlar piyasaya yayıldıktan sonra mevcut üst düzey kartların fiyatlarının düşeceğini düşünüyorum.
İnanın daha kullanmaya başlamadım bilgisayarı. Bilgisayar masası almıştım, kurulumunu yeni bitirdim kısmetse hafta sonuna kadar çalıştırmış olurum bilgisayarı.