İşletim sistemini hdd ye kurmuşlar. Şimdi benim onu ssd ye almam için herşeyi sil başdan mı yapmam lazım? Birde ben bilgisayarı lcd tv ye hdmı aracılığı ile bağladım, fakat çözünürlük düşük geldi bana, resimler ve yazılar keskin değil. Bunun nedeni nedir? Lcd samsung 32c450 modeli Hd degil.
İşletim sistemini hdd ye kurmuşlar. Şimdi benim onu ssd ye almam için herşeyi sil başdan mı yapmam lazım. Birde ben bilgisayarı lcd tv ye hdmı aracılığı ile bagladım, fakat çözünürlülük düşük geldi bana, resimler ve yazılar keskin degil. Bunun nedeni nedir? lcd samsung 32c450 modeli. Hd degil
Keşke dediklerinizden birşey anlasam da yapsam. Kusurabakmayın bu konularda biraz cahilim de. Bu söylediklerinizi biraz açıklarsanız nasıl yapılıyor, deneyip yapmaya çalışırım.
Recep bey'in hazırladığı verileri kaybetmeden ssd ye terfi rehberi videosunu izledim. Çalışan işletim sistemimizi komple ssd ye taşımak için yapmamız gerekenleri tek tek anlatmış. Benim burada sormak istediğim, recep bey bir laptop bilgisayara bunu uyguladı, benim masaüstü bilgisayarıma bunu aynı şekilde mi uygulayacağım.
Sonuç da benim ssd bilgisayarın içinde takılı. Harddisk de takılı, sadece video da anlattığı gibi casper yazılımını bilgisayarıma kurup hiçbir parçayı sökmeden yapabilecek miyim?
Evet, hiçbir kablo sökmeden yapabilirsiniz. Sonrasında tek yapmanız gereken şey, sistemi hangi diskten boot edecekseniz onu BIOS'tan birinci sıraya almak.
Evet, hiçbir kablo sökmeden yapabilirsiniz. Sonrasında tek yapmanız gereken şey, sistemi hangi diskten boot edecekseniz onu BIOS'tan birinci sıraya almak.