Merhaba arkadaşlar;
1 ay önce aldığım PS4'ü bitcoin ve oyun için satıp sistemi almak zorundayım. Bugün memeleketim Bolu'da Highway A.V.M Vatanbilgisayar'a gittim. Orada bana bu sistem her şeyi yaptırır dedi. Babamın da aklına yattı.
Core i5 4440 Soket 1150 3.1 GHz
MSI-Z87-G43 Gaming anakart
G.SKILL 1600 MHz çift modül RAM
Hyper T4 işlemci soğutucu
RC-K350 600W Kasa
1TB WD Cavaiar Blue serisi HDD
Phillips 19,5 inç monitör
Sapphire R9 280X Vapor-X / Evga GTX 760
Sandisk 128 GB SSD
Bu konuda Sappphire R9 280X mi ?
Evga GTX 760 mı ?
Veya başka sistem öneriniz var mı ? Bunlar toplam 2.786 TL tuttu. Bana bu fiyatı aşmayacak sistem önerirseniz(Bitcoin ve Oyun için kullanılacak) çok makbule geçer. Vatan'dan satış sözleşmesi diye fotokopiyi aldık. Ayın 15'inde de almaya gideceğiz orada toplayacaklar. Yardımlarınızı çabuk yaparsanız sevinirim.
İşlemci iyi. Bende bu işlemciyi kullanıyorum. Öncelikle ek işlemci soğutucusuna gerek yok. RC-K350 nin kendi fanıyla oyunlarda her şey en yüksek ayarda 60 dereceyi buluyor.
İşlemci iyi bende bu işlemciyi kullanıyorum öncelikle ek işlemci soğutucusuna gerek yok RC-K350 nin kendi fanıyla oyunlarda her şey en yüksekde 60 dereceyi buluyor