i5 4440, Z97 Gaming 3 ve GTX 770 tabanlı sistem

Mustafa Karaoğlu arkadaşımız bizden Intel tabanlı bir sistem istiyor gidip de AMD tabanlı bir sistem öneriyorsunuz ve önerdiğiniz sistem yine de Intel fiyatı kadar. AMD, bütçesi daha dar arkadaşlar için bir alternatiftir. Intel i5 - 4670K varken AMD FX 8350 öneriyorsunuz buna da söylenecek hiçbir söz yok. Sadece GHz hızına bakıp ta işlemci alanlardansınız anlaşılıyor.

@Silinen üye MSİ GTX780 ile ASUS GTX780 arasında sadece yazılı ufacık bir çekirdek hız farkı var ve bu farkedilmeyecek derecede az. Benim Asus GTX780 i tercih etmemdeki gaye Asus un DirectCU 2 seri ekran kartları inanılmaz bir kaliteye sahip. MSI kalitesiz demiyorum fakat ASUS GTX780 varken farkedilmeyecek derecede az olan yazılı bir çekirdek hızı asla zarar değildir. Soğutmadaki başarısını konuşmaya gerek olmayan ASUS DirectCU 2 GTX780 'in üst gövdesindeki kaslı ve dökümsü yapı bu kartı bir öne atıyor. ASUS DirectCU 2 serisiyle kendini çoktan kanıtlamıştır :) . Tabi yine tercih meselesi ama bence ASUS GTX780 varken MSI GTX780 alınmaz :) .
Ben onu sadece çekirdek hızı için demedimki :)
Msi gtx 780'nin Texture Rate ve Pixel Rate'i daha çok.

@Silinen üye üstad dediğim gibi tercih meselesi :) . Dediğin karta asla kötü demedim zaten yorumumda da bence kullandım. Bence ASUS GTX780 varken MSI GTX780 alınmaz diye bahsettim farkettiyseniz. Bence bu kartta kesinlikle ASUS' un kalitesi daha iyidir, ama demiyorum ki MSI kötü. 2 kartta muhteşemdir tercih meselesi ;) .

Mustafa Karaoğlu Burada 2. sayfada arkadaşımız için bir sistem topladım bütçesi kadarıyla bir bakın isterseniz. " i5 4440, Z97 Gaming 3 ve GTX 770 tabanlı sistem | Sayfa 2 | Technopat Sosyal "
Ayrıca siz " Ben AMD işlemcilerin neredeyse en yükseğini vermeye çalıştım. " demişsiniz, tekrar belirtiyorum burada ne soruyu soran arkadaşımız AMD tabanlı sistem istedi ne diğer forum üyeleri. AMD sistem isteyen bir arkadaşımıza bu öneriyi yapmanız daha mantıklı olurdu :) . Ve ayriyeten verdiğiniz işlemci de AMD' nin neredeyse en yüksek işlemcisi değil. Paylaştıklarınızdan da haberinizin olması dileğiyle.. İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı