İ5 4460 ASUS GTX750 Tİ STRİX OC tabanlı sistem Hakkında Görüşleriniz

38strong

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba,

Pazartesi veya salı günü bir sistem toplamayı düşünüyorum dün Vatana gittim ve görevliyle biraz muhabbet ettim nasıl bir sistem istediğimi sordu bende ;

İntel i5 4460
Asus GTX750 STRIX OC
Msi H81M-P32L
Zalman z11 plus kasa

Olarak söyledim RAM ve Power supply olarak görevlinin önerdiği parçalar

FSP Hyper 500 serisi 500w
Crucial 8GB Ballistix Sport XT 1600 MHZ CL9

Bu parçaları önerdi tamam dedim büyük ihtimalle de bu sistemi alacağım HDD olarak eski sistemimde kullandığım HDD i kullanmayı düşünüyorum.

Son olarak sistemi aldığımda bu driver işlerinden falan pek anlamıyorum bu konuda ne yapacağıma yardım ederseniz çok mutlu olurum.

Sistem hakkındaki görüş ve önerilerinizi belirtirdeniz çok memnun olurum.

Önerin icin teşekkür ederim, driver işlerini falan anlamıyorum nerden indireceğim nasıl yapacağım bu konu hakkında bilgin varsa benimle paylaşırmısın

Yani vatandaki arkadaşın dediği gibi mi alıcaksın? Ona göre cevap verebilirim çünkü 2 ekran kartı farklı. Benim dediğim gibi yaparsan senin için daha yararlı olur diye düşünüyorum. Yine de siz bilirsiniz.

Vatandan siparişi verdim zaten işlemci stoklarında olmadığı için pazartesi getirtelim desiler vatandaki arkadaşın tarif ettiği sistemi alsam bu driver işleri falan nasıl olur ? Şöyle diyim içimde bi kuşku var sanki birşeyler eksik direk parcaları montajlanıp eve getirdiğimde yazılımsal olarak bir sorun olacak diye donanımsal olarak değil :/

HDD sistemin önemli parçalarındandır.İyi bir parça alın. WD Black veya Seagate almalısınız.Almassanız bilgisayarınızdan tam verimi alamassınız.

HDD sistemin önemli parçalarındandır.İyi bir parça alın. WD Black veya Seagate almalısınız.Almassanız bilgisayarınızdan tam verimi alamassınız.
Maalesef bütçem yeterli olmadığı için eski HDD imi kullanmayı düşünüyorum Vatamda ki arkadaşada böyle söyledim oda HDD i görmek istedi gösterdim tamam olur dedi.

Tavsiyem işlemciyi i3 4160 olarak tercih edip, RAM'i 4GB alıp ekran kartınızı GTX960 4GB olarak değiştirmeniz. 4GB RAM 100tl vererek sonradan kolayca ekleyebilirsiniz. WD Black almanıza bence gerek yok, ha paranız varsa alın hızlıdır. Onun yerine SSD'de tercih edebilirsiniz. Aynı para.

Beni uzun süre idare etmesini istiyorum ilerde i3 yeterli gelmeyecektir bana i5 e göre RAM konusuna gelince günümüzde bile 4 GB yetmezken nasıl yeterli olsun bana ? GTX750 mimarisi ve kalitesiyle bana yeterli olacağını düşünüyorum yanılıyormuyum ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…