İ5 4460 ASUS GTX750 Tİ STRİX OC tabanlı sistem Hakkında Görüşleriniz

Zaten parçaları sipariş etmişsiniz etmeden önce sorsaydınız yukarda tavsiye ettiklerimi tavsiye ederdim. Driver konusuna gelince içinden Anakart CD, Ekran kart CD vs. çıkıcaktır. Ekran kartını internetten güncellemeni öneririm. Drivers | GeForce burası ekran kartını güncelleyeceğin yer. İstersen Anakartının driverlerı MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası....
Teşekkürler yardımların için

Tüm driverlerinizi üreticilerin kendi sitesinden yükleyebilirsiniz. Kasa ve güç kaynağı olarak da attığım resimdekilerini tercih edebilirsiniz. Attığım kasa ve güç kaynağını alıp bütçenizi artırın derim. Artırdığınız bütçeyi ekran kartınıza yatırmanızı tavsiye ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    8,6 KB · Görüntüleme: 198
Tüm driverlerinizi üreticilerin kendi sitesinden yükleyebilirsiniz. Kasa ve güç kaynağı olarak da attığım resimdekilerini tercih edebilirsiniz. Attığım kasa ve güç kaynağını alıp bütçenizi artırın derim. Artırdığınız bütçeyi ekran kartınıza yatırmanızı tavsiye ederim.
İlk sayfada sipariş ettim yazmış.

Beni uzun süre idare etmesini istiyorum ilerde i3 yeterli gelmeyecektir bana i5 e göre RAM konusuna gelince günümüzde bile 4 GB yetmezken nasıl yeterli olsun bana ? GTX750 mimarisi ve kalitesiyle bana yeterli olacağını düşünüyorum yanılıyormuyum ?

Yanılıyorsunuz. Ayrıca düzgün okuduysanız 4GB RAM 100 tl, sonradan kolayca ekleyebilirsiniz dedim. Kime sorarsanız sorun, oyun amaçlı kurulan sistemlerde en önemli parça ekran kartıdır. Ekran kartınızı aynı paraya daha güncel ve daha performanslı bir kart alabilirken neden 750ti alasınız? i5 4460 GTX970 ile tercih edilen bir işlemcidir. Çok işlemci merakınız varsa casper bilgisayarlarin hepsinde i7 işlemci var, onlardan alın. dx12 ile birlikte tekil çekirdek performansı önem kazandı ve işlemciye binen yük azaldı. 4160 yeterli olacaktır. 4170te alabilirsiniz. Dedigim gibi 4GB RAM 100tldir, en fazla 3-5 kupona çıkarırsınız o parayı. Ancak GTX750Ti alırsanız GTA5te varsayilan ayarlarda alacağınız fps 35 40tır. Yani sizi isediginiz gibi uzun süre idare etmrz. 960 alın, elinize 100 lira geçince en kısa zamanda 4GB RAM ekleyin.

Yanılıyorsunuz. Ayrıca düzgün okuduysanız 4GB RAM 100 tl, sonradan kolayca ekleyebilirsiniz dedim. Kime sorarsanız sorun, oyun amaçlı kurulan sistemlerde en önemli parça ekran kartıdır. Ekran kartınızı aynı paraya daha güncel ve daha performanslı bir kart alabilirken neden 750ti alasınız? i5 4460 GTX970 ile tercih edilen bir işlemcidir. Çok işlemci merakınız varsa casper bilgisayarlarin hepsinde i7 işlemci var, onlardan alın. dx12 ile birlikte tekil çekirdek performansı önem kazandı ve işlemciye binen yük azaldı. 4160 yeterli olacaktır. 4170te alabilirsiniz. Dedigim gibi 4GB RAM 100tldir, en fazla 3-5 kupona çıkarırsınız o parayı. Ancak GTX750Ti alırsanız GTA5te varsayilan ayarlarda alacağınız fps 35 40tır. Yani sizi isediginiz gibi uzun süre idare etmrz. 960 alın, elinize 100 lira geçince en kısa zamanda 4GB RAM ekleyin.
Ram konusunda haklısın. Ama artık yeni oyunlar 4 çekirdek istemekte. Farcry 4, Dragon age 3 gibi. Ekran kartı tabi ki önemli bu yüzden kasayı ve güç kaynağını öyle önerdim. Bütçesi yeterse neden GTX 960 yada 970 almasın. Bütçesi yetmediği için Amd önerim. Bütçesi yeterse tabiki nvidia.
Evet öyle benim hatam.
Sorun değil. :)

Ram konusunda haklısın. Ama artık yeni oyunlar 4 çekirdek istemekte. Farcry 4, Dragon age 3 gibi. Ekran kartı tabi ki önemli bu yüzden kasayı ve güç kaynağını öyle önerdim. Bütçesi yeterse neden GTX 960 yada 970 almasın. Bütçesi yetmediği için Amd önerim. Bütçesi yeterse tabiki nvidia.
i3 4160 2 fiziksel 2 sanal çekirdeği ile 4 çekirdekli bir işlemcidir, yanlış bilgilendirmede bulunmayınız. Az önce FarCry 4 oynuyordum.

Eve gelip sistemi takınca tabiki masaüstü hemen gelmez önce işletim sistemin olması lazım. Daha sonra driver.
İşte benimde anlatmaya çalıştığım şey o eski HDD imde dosyalarım falan mevcut onu kullanmayı istiyorum ayrıca vatanda bu yazılımsal konuları falan halledip verme imkanları varmıdır acaba ?

Belİrttiğiniz gibi bi işlemci takıntım falan yok oynayacağım oyunlar CS:GO H1Z1 COD serisi BF4 falan GTA 5 te olabilir ve günlük rutin şeyler, tarayıcı tarzı şeyler GTX750 de oldukça önerilen ve memnun edici bir kart diye duydum vatandaki arkadaşada danıştım oda bi sıkıntı yaşamazsın işini görecektir dedi dediğin gibi hemen upgrade edecek durumum yok o yüzden biraz olumsuz bakıyorum görüşüne ama saygı duyarım tabii

Ayrıca sipariş ettim derken sistemi beraber belirledik görevli arkadaşla işlemciyi getirttiğimizde montajını yapar teslim ederiz dediler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı