I5 4460 , GTX 970 Sistem

Emre Çukur

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yeni bir pc topluyorum buraya parça isimlerini yazarım bi sorun veya uyuşma sorun veyatta ekran kartı kasa'ya sığma sorunu olursa yazarsanız sevinirim :)

Ekran Kartı: MSI GTX970 4G 4GB 256 BİT

İŞLEMCİ: İ5 4460 3.2 GHZ 22nm 6mb

AnaKart: MSi H97 Gaming 3

Ram: kingston 8gb HyperX savage 1600 Mhz Cl9

Güç Kaynağı: Corsair builder vs serisi 650w 80Plus

Soğutucu: cooler master hyper tx3 evo

Kasa: Everest Rampage 77 Usb 3.0

HDD: WD 3.5 1TB 7200 RPM Caviar black

Arkadaşlar ben yeni bir pc topluyorum buraya parça isimlerini yazarım bi sorun veya uyuşma sorun veyatta ekran kartı kasa'ya sığma sorunu olursa yazarsanız sevinirim :)

Ekran Kartı: MSI GTX970 4G 4GB 256 BİT

İŞLEMCİ: İ5 4460 3.2 GHZ 22nm 6mb

AnaKart: MSi H97 Gaming 3

Ram: kingston 8gb HyperX savage 1600 Mhz Cl9

Güç Kaynağı: Corsair builder vs serisi 650w 80Plus

Soğutucu: cooler master hyper tx3 evo

Kasa: Everest Rampage 77 Usb 3.0

HDD: WD 3.5 1TB 7200 RPM Caviar black

kardeş hepsi iyi güzel fakat oyun oynamak gibi niyetin varsa (ki yoksa bile al derim) kesinlikle listeye ssd ekle. yani böyle sisteme ssd olmazsa olmaz. kasanın kalitesini bilmiyorum ama 50-100 lira farkla daha güzel bi kasa tercih etmeni öneririm. sistem güzel power yeterli ekran kartı şahane (y)

kardeş hepsi iyi güzel fakat oyun oynamak gibi niyetin varsa (ki yoksa bile al derim) kesinlikle listeye ssd ekle. yani böyle sisteme ssd olmazsa olmaz. kasanın kalitesini bilmiyorum ama 50-100 lira farkla daha güzel bi kasa tercih etmeni öneririm. sistem güzel power yeterli ekran kartı şahane (y)

Onu Şuanlık Almamıyorum Maddi durumlar el vermiyor sınırım 4K o yüzden :)
Haziran ayında 500Gb SSD almayı düşünüyorum :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı