i5 4460 GTX 970 SSD önerisi

HellioS32

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sizden bir ricam olacak pek bilgisayar konusunda bilgili değilim. İlk önce anakartım (MSI H81M-P33) 8 GB RAM i5 4460 işlemcim ve GTX 970 ekran kartım var. Şimdi harddiskim Samsung HD502HI 9 yıllık olması lazım çok eski ve HDD sağlık kontrolü yaptığımda acil değiştirilmeli diyor. Ben şu aralar oyunlarda stuttering yani donma yaşıyorum CoD Warzone, MB Bannerlord, tarzı oyunlarda bilgisayarım aşırı donuyor ama FPS'i sorarsanız garanti 70-80 diyebilirim size sadece donma sıkıntısı yaşıyorum. Bende yeni HDD ve yeni SSD almayı düşünüyorum aklımdaki parçalar şunlar.

SSD:Toshiba TR200 480GB 555/540MB/s SATA3 2.5" 3D NAND SSD TR200-25SAT3-480G

HDD:Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Disk ST1000DM010

eklemeyi unutmuşum.. GTA 5,PUBG,Bannerlord,Codwarzone gibi oyunlarda ise binalar yüklenmiyordu ama nedense GTA 5 de hiç donma sıkıntısı yaşamıyordum neyse önerilerinizi ve bilgilendirmenizi bekliyorum çok teşekkürler

Sorunun HDD kaynaklı. Artık okuma, yazma hızları iyice düşünce ve sağlığı gidince. Binaları göremiyorsun, yüklenmiyor. SSD almak o bilgisayarına çağ atlatır. Bir de RAM'i 16 GB yapın drop yemezsiniz.

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için bir problemimi daha ileticeğim size zaten şu corona bitsin kendim takamadığım parçaları taktırıcam yeni işlemci yeni RAM yeni kasa sıvı soğutucu falan alacağım

Benim problemim ise CPU %90 derece gözüküyor (bdo tarzı oyunlarda) fanları çok pis zaten bakımsız şu an bilgisayarım sizce problem CPU'dan kaynaklı olabilir mi?
Ben hala problemin HDD'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama size yine de ileteyim dedim.
Ben hala problemin HDD'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama size yine de ileteyim dedim.
Bir de SSD olarak (480 GB) neleri öneriyorsunuz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı