i5-4460 GTX960 oyun performansı nasıldır?

Sisteminiz problemli demek ki. Veya darboğaz nedir bilmiyorsunuz. Daha güçlü ekran kartıyla problemsiz kullanıyorum. Ki bu ekran kartını i5. 2 nesil bile 1080p çözünürlükte besliyordu.

3.5 senedir Technopat forumdayım YENER999 hocam sağ olsun senelerdir işlemci darboğazı hakkında konuşmalar yaparız. Kendisi de hep bana kullandığım sistemde işlemci darboğazı almamın çok zor olduğundan bahsederdi fakat gönderdiğim görüntüler ve istatiklerle yener hocayı bile şok etmişliğim var. Olmaz olmaz demeyin şimdiden uyarayım ben.

i5-3470 GTX 1050 Ti mi yoksa bu sistem mi?

FPS olarak çok az da olsa 960'a göre daha az FPS alırsınız. Darboğaz konusunda daha az darboğaz olur ama gene olur. Hocam bence fiyat bandınızdan bahsedin size en azından başka sistem önerebilir miyiz onu tartışalım.

3.5 senedir Technopat forumdayım YENER999 hocam sağ olsun senelerdir işlemci darboğazı hakkında konuşmalar yaparız. Kendisi de hep bana kullandığım sistemde işlemci darboğazı almamın çok zor olduğundan bahsederdi fakat gönderdiğim görüntüler ve istatiklerle yener hocayı bile şok etmişliğim var. Olmaz olmaz demeyin şimdiden uyarayım ben.

İstisna durumlar illa ki olabilir. Sizin sistemin farklı bir problemi olduğuna eminim diyebilirim.

@tavuklupilavlı, 1050 Ti sistem daha mantıklı geliyor. Ancak tam bütçe nedir? Bir şey buluruz illa ki.

İstisna durumlar illaki olabilir. Sizin sistemin farklı bir problemi olduğuna eminim diyebilirim.

@tavuklupilavlı, 1050 Ti sistem daha mantıklı geliyor. Ancak tam bütçe nedir? Bir şey buluruz illaki.

4500-5000.

FPS olarak çok az da olsa 960'a göre daha az FPS alırsınız. Darboğaz konusunda daha az darboğaz olur ama gene olur. Hocam bence fiyat bandınızdan bahsedin size en azından başka sistem önerebilir miyiz onu tartışalım.

Niyegtx 1050 Ti daha üstün GTX 960? Arasında 90 fark var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dalga geçiyorsunuz sanırım 😀 1050 Ti hem performans hem VRAM olarak daha iyi.
Gtx 960'ın 4GB'lık versiyonundan bahsediyorum.😉
Screenshot_8.png
Screenshot_7.png

Eki Görüntüle 1868290

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı