i5 4460 HD 7970 sisteme 500W Zalman PSU alınır mı?

Babakok_58

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben bir sistem toplayacağım.
Ekran kartı: HD 7970.
İşlemci: i5 4460.
RAM: 8 GB 1600MHz.
Anakart belirli değil onu da seçerim.
Ben Zalman'ın ZM500-LE serisi bir 500 Watt'lık PSU buldum sizce alayım mı? 80 Plus'ın çok önemi var mı?
Lütfen cevap verin öneri bence yapmayın bütçem öyle çok yok ondan dolayı.
Şimdiden herkese teşekkürler diyorum cevaplarınızı bekliyorum.

Hayır fazlasıyla yeter.
Değilmi fx kullansam belki yetmezdi belkide bu arada bir son birşey sorucam hani diyorlarya 80 plus olmazsa elinde patlar sistem 80 plus al diyor bunun çok önemi varmı ? elektrik gitse sistemime zarar veririmi ?
250W gibi yüksek bir TDP değeri var. Ben 80 Plus 600W altı bir PSU önermem. Zamanının gerçekten güçlü kartlarından eğer 500W PSU ile kullanırsan ciddi sorunlar yaşayacağının garantisini verebilirim.

Bu güç kaynağını önerebilirim;
Elbette doğru söylüyorsun ama 600 wat fazla gibi geldi bana

Değilmi fx kullansam belki yetmezdi belkide bu arada bir son birşey sorucam hani diyorlarya 80 plus olmazsa elinde patlar sistem 80 plus al diyor bunun çok önemi varmı ? elektrik gitse sistemime zarar veririmi ?

Elbette doğru söylüyorsun ama 600 wat fazla gibi geldi bana
''On your average system the card requires you to have a 550 Watt power supply unit.'' bu AMD'nin kendi sitesinde ki yazısı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı