i5 4460 için anakart önerisi

Safderun

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Benim eski bir sistemim var ve artık bazı parçaları yenilemek istiyorum. Öncelikle Technopat sayesinde topladığım herkesin bildiğini bir sistemim vardı. Ben üzerindeki işlemciyi araştırmalarım sonucu değiştirdim, gayette memnunum diyelim şimdilik ve artık RAM'lerin de yetmediğini fark ettim fakat anakartım bildiğim kadarıyla 8 GB'a kadar destekliyor, bu yüzden anakartımı değiştirmek, RAM yükseltmek (16 GB) ve SSD takmak istiyorum. Bunun için önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Sistemim:

İşlemci i5 4460
Anakart Asus H81M-Plus
RAM 2x4 8 GB
750 Ti OC
Harddisk 1 TB 7200 rpm

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aslında biraz da yeni nesile doğru taşımak istiyorum bilgisayarı.
Yani anakartı değiştirip sonra ram, ekran kartı ve belki işlemci diye yükseltmek istiyorum böyle bir şey mümkün mü acaba ?

İşlemciniz sadece LGA 1150 anakartlara uyumlu olduğu için sadece 4. nesil işlemciler arası geçiş yapabilirsiniz. Mesela en yüksek İ7 4790 takarsınız çok iyi bir işlemcidir. Veya da elinizdekileri satıp yeni bir sisteme geçebilirsiniz tamamen bütçe ile alakalı bir durum. Dediğim gibi anakartınızı satıp daha gelişmiş bir LGA 1150 anakart alırsanız oda pek ucuza gelmeyecektir.

Çok masraf yapmak istemiyorum dersen tavsiyem, RAM'i 16GB yapıp yola devam et. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı