i5-4460 için ekran kartı önerisi

PUBG, R6, CS oynuyorum genellikle ve bu oyunlarda darboğaz oluyor ama ETS2, Stranded Deep girdiğimde rahat besliyor işlemcim.
Hocam bende 470 vardı sattım birikmisle 2060 aldım onu da sattım 5700xt için hazırlık yapıyordum al sat için zor gider o bu şu diyenler vardı ben de 1060 da karar kıldım sonra baktım 1.5 1.350 ye de var kafam çok karıştı galib a

İleride anakart, işlemci yükselteceksen iyisini al.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben ipe sapa gelmez bir adamım hocam daha PC'ye dokunmam deyip 3 yıl çalışıp gidip 4070 de alabilecek seviyede bir psikopatim 1060 alsam NVIDIA fresh ligi yaşar mıyım yoksa 580 mi almalıyım 🤨

Bu arada ben rx470 4gb 8gb ram oyun HDD de GTA 5 düşük te 60 FPS falan alıyordum bir de drop yiyordum 470 le 570 arasında fark var mıdır drobu neyden yiyordum (ramleri aldım 16 takcam)

RX 580 8GB olacak şekilde onu tercih ederim.

Ben ipe sapa gelmez bir adamım hocam daha PC'ye dokunmam deyip 3 yıl çalışıp gidip 4070 de alabilecek seviyede bir psikopatim 1060 alsam NVIDIA fresh ligi yaşar mıyım yoksa 580 mi almalıyım 🤨

Bu arada ben rx470 4gb 8gb ram oyun HDD de GTA 5 düşük te 60 FPS falan alıyordum bir de drop yiyordum 470 le 570 arasında fark var mıdır drobu neyden yiyordum (ramleri aldım 16 takcam)
GTA 5 var bende de oyun HDD'de yüklü sorun yaşamadım takılma gibi. Ayarları yükseltince oyun 10GB RAM kullanıyordu o yüzden sıkıntı yaşıyor olabilirsin.

Model ne seçersiniz hocam ben nitro+ ve Asus taraftarıyım fakat mining sorun çıkarır mı ?
RX 570 NİTRO+ kullanıyorum soğutmasından çok memnunum. Piyasadaki her karta mining gözüyle bakmak lazım. Arka etiketi açılmamış olması iyi olur çok fazla tamirli kart var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı