ASUS H81M-K Intel H81 1600MHz DDR3 Soket 1150 mATX
İşlemci
i5-4460
Merhaba arkadaşlar. Kule tipi CPU fan arıyorum. Pek anlamıyorum. 500TL param var. F/P bir ürün almak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
İşlemci soket PIN'i 1150 pin.
Paranızın çöpe gitmemesi için bütçenizi biraz arttırmanız gerekiyor. Sonradan da yeni işlemcinizle kullanmak için uygun bir çözüm tercih etmelisiniz. Yukarıdaki seçenekleri değerlendirebilirsiniz.
Paranızın çöpe gitmemesi için bütçenizi biraz arttırmanız gerekiyor. Sonradan da yeni işlemcinizle kullanmak için uygun bir çözüm tercih etmelisiniz. Yukarıdaki seçenekleri değerlendirebilirsiniz.
Hocam senin attığın da AM4 destekliyormuş ve 4 ısı borusu var dediğiniz gibi ben fazla detayları bilmediğim için dikkat etmedim sizin attığınız fiyatı da iyi.
@rotindaa21, @512260 ' nin önerdiğinin fan çapı (90mm) ufak. Hava akış değeri düşük, statik basınç yüksek olur ve yük altında 120mm çapındaki fanlara göre fazlasıyla kafa ütüleyebilir.
@rotindaa21, @512260 ' nin önerdiğinin fan çapı (90mm) ufak. Hava akış değeri düşük, statik basınç yüksek olur ve yük altında 120mm çapındaki fanlara göre fazlasıyla kafa ütüleyebilir.