M Muhhibbi Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #1 Intel i5 4460 işlemci stok Intel fan ile yük altında 90-95 dereceleri görüyor, macununu yeni değiştirdim artric MX-4 ile kasa içi fan akışına iyi.
Intel i5 4460 işlemci stok Intel fan ile yük altında 90-95 dereceleri görüyor, macununu yeni değiştirdim artric MX-4 ile kasa içi fan akışına iyi.
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.708 Makaleler 3 Çözümler 16 19 Nisan 2022 #2 Muhtemelen fanı düzgün oturtamıyor arasında boşluk kalıyordur. Clipslerini güzel kapatmanız lazım. Elle de test edin. Artı 0 Eksi
Muhtemelen fanı düzgün oturtamıyor arasında boşluk kalıyordur. Clipslerini güzel kapatmanız lazım. Elle de test edin.
O Odinci41 Centipat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 92 19 Nisan 2022 #3 Stock fan sinir bozmak için yapılmış bir soğutucu. Muhtemelen ayaklardan birisi tam oturmadı. Dikkatli oturtun kırma ihtimaliniz var. Artı 0 Eksi
Stock fan sinir bozmak için yapılmış bir soğutucu. Muhtemelen ayaklardan birisi tam oturmadı. Dikkatli oturtun kırma ihtimaliniz var.
KS KS M Muhhibbi Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #4 AKINCILAR dedi: Muhtemelen fanı düzgün oturtamıyor arasında boşluk kalıyordur. Clipslerini güzel kapatmanız lazım. Elle de tes. Genişletmek için tıkla... AKINCILAR dedi: Muhtemelen fanı düzgün oturtamıyor arasında boşluk kalıyordur. Clipslerini güzel kapatmanız lazım. Elle de test edin. Genişletmek için tıkla... Düzgün taktım oturdu fakat yine de bu şekilde değerler. Odinci41 dedi: Stock fan sinir bozmak için yapılmış bir soğutucu. Muhtemelen ayaklardan birisi tam oturmadı. Dikkatli oturtun kırma ihtimaliniz var. Genişletmek için tıkla... Ne kadar düzgün takmaya çalışsam bile yine de oynama var biraz o sıkıntı yapar mı ? Artı 0 Eksi
AKINCILAR dedi: Muhtemelen fanı düzgün oturtamıyor arasında boşluk kalıyordur. Clipslerini güzel kapatmanız lazım. Elle de tes. Genişletmek için tıkla... AKINCILAR dedi: Muhtemelen fanı düzgün oturtamıyor arasında boşluk kalıyordur. Clipslerini güzel kapatmanız lazım. Elle de test edin. Genişletmek için tıkla... Düzgün taktım oturdu fakat yine de bu şekilde değerler. Odinci41 dedi: Stock fan sinir bozmak için yapılmış bir soğutucu. Muhtemelen ayaklardan birisi tam oturmadı. Dikkatli oturtun kırma ihtimaliniz var. Genişletmek için tıkla... Ne kadar düzgün takmaya çalışsam bile yine de oynama var biraz o sıkıntı yapar mı ?
O Odinci41 Centipat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 92 19 Nisan 2022 #5 Muhhibbi dedi: Düzgün taktım oturdu fakat yine de bu şekilde değerler. Ne kadar düzgün takmaya çalışsam bile yine de oynama var biraz o sıkıntı yapar mı ? Genişletmek için tıkla... İmkanınız var ise fotoğraf gönderin Artı 0 Eksi
Muhhibbi dedi: Düzgün taktım oturdu fakat yine de bu şekilde değerler. Ne kadar düzgün takmaya çalışsam bile yine de oynama var biraz o sıkıntı yapar mı ? Genişletmek için tıkla... İmkanınız var ise fotoğraf gönderin
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.708 Makaleler 3 Çözümler 16 19 Nisan 2022 #6 Muhhibbi dedi: Düzgün taktım oturdu fakat yine de bu şekilde değerler. Ne kadar düzgün takmaya çalışsam bile yine de oynama var biraz o sıkıntı yapar mı ? Genişletmek için tıkla... Kendiniz diyorsunuz oynama var diye. Asla oynamamalı. Elinizle 4 köşeden tek tek çektirerek kontrol edin. Artı 0 Eksi
Muhhibbi dedi: Düzgün taktım oturdu fakat yine de bu şekilde değerler. Ne kadar düzgün takmaya çalışsam bile yine de oynama var biraz o sıkıntı yapar mı ? Genişletmek için tıkla... Kendiniz diyorsunuz oynama var diye. Asla oynamamalı. Elinizle 4 köşeden tek tek çektirerek kontrol edin.
KS KS M Muhhibbi Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #7 AKINCILAR dedi: Kendiniz diyorsunuz oynama var diye. Asla oynamamalı. Elinizle 4 köşeden tek tek çektirerek kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler peki bu fan yetersiz olabilir mi günümüze göre kule tipi gereklimidir ? Artı 0 Eksi
AKINCILAR dedi: Kendiniz diyorsunuz oynama var diye. Asla oynamamalı. Elinizle 4 köşeden tek tek çektirerek kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler peki bu fan yetersiz olabilir mi günümüze göre kule tipi gereklimidir ?
O Odinci41 Centipat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 92 19 Nisan 2022 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Recep abi detaylı anlatmış bakabilirsin. Muhhibbi dedi: Anladım teşekkürler peki bu fan yetersiz olabilir mi günümüze göre kule tipi gereklimidir ? Genişletmek için tıkla... İşlemciniz için yeterli bir soğutucu aslında. Eğer oyun oynuyorsanız uygun fiyatlı Snowman M200 veya Snowman X200 tercih edebilirsiniz. Bunlar şu an 110-115₺ arası. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Recep abi detaylı anlatmış bakabilirsin. Muhhibbi dedi: Anladım teşekkürler peki bu fan yetersiz olabilir mi günümüze göre kule tipi gereklimidir ? Genişletmek için tıkla... İşlemciniz için yeterli bir soğutucu aslında. Eğer oyun oynuyorsanız uygun fiyatlı Snowman M200 veya Snowman X200 tercih edebilirsiniz. Bunlar şu an 110-115₺ arası.
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.708 Makaleler 3 Çözümler 16 19 Nisan 2022 #9 Muhhibbi dedi: Düzgün taktım oturdu fakat yine de bu şekilde değerler. Ne kadar düzgün takmaya çalışsam bile yine de oynama var biraz o sıkıntı yapar mı ? Genişletmek için tıkla... O işlemci için yeterli. Ofis bilgisayarım max 40 dereceyi geçmiyor stock fan ile. Artı 0 Eksi
Muhhibbi dedi: Düzgün taktım oturdu fakat yine de bu şekilde değerler. Ne kadar düzgün takmaya çalışsam bile yine de oynama var biraz o sıkıntı yapar mı ? Genişletmek için tıkla... O işlemci için yeterli. Ofis bilgisayarım max 40 dereceyi geçmiyor stock fan ile.
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 11 19 Nisan 2022 #10 Macunu iyi sürdüğüne emin misin ? Artı 0 Eksi