Muhtemelen fanı düzgün oturtamıyor arasında boşluk kalıyordur.
Clipslerini güzel kapatmanız lazım. Elle de tes.
Muhtemelen fanı düzgün oturtamıyor arasında boşluk kalıyordur.
Clipslerini güzel kapatmanız lazım. Elle de test edin.
Ne kadar düzgün takmaya çalışsam bile yine de oynama var biraz o sıkıntı yapar mı ?Stock fan sinir bozmak için yapılmış bir soğutucu. Muhtemelen ayaklardan birisi tam oturmadı. Dikkatli oturtun kırma ihtimaliniz var.
İmkanınız var ise fotoğraf gönderinDüzgün taktım oturdu fakat yine de bu şekilde değerler.
Ne kadar düzgün takmaya çalışsam bile yine de oynama var biraz o sıkıntı yapar mı ?
Kendiniz diyorsunuz oynama var diye. Asla oynamamalı. Elinizle 4 köşeden tek tek çektirerek kontrol edin.Düzgün taktım oturdu fakat yine de bu şekilde değerler.
Ne kadar düzgün takmaya çalışsam bile yine de oynama var biraz o sıkıntı yapar mı ?
Anladım teşekkürler peki bu fan yetersiz olabilir mi günümüze göre kule tipi gereklimidir ?Kendiniz diyorsunuz oynama var diye. Asla oynamamalı. Elinizle 4 köşeden tek tek çektirerek kontrol edin.
İşlemciniz için yeterli bir soğutucu aslında. Eğer oyun oynuyorsanız uygun fiyatlı Snowman M200 veya Snowman X200 tercih edebilirsiniz. Bunlar şu an 110-115₺ arası.Anladım teşekkürler peki bu fan yetersiz olabilir mi günümüze göre kule tipi gereklimidir ?
O işlemci için yeterli. Ofis bilgisayarım max 40 dereceyi geçmiyor stock fan ile.Düzgün taktım oturdu fakat yine de bu şekilde değerler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.