i5 4460 İşlemciye Cooler Master TX3 EVO Almak

Ben COOL MASTER HYPER 212EVO aldım. H81M-plus anakart'a kasa Zalman z3 Plus içine de uygun tavsiye ederim.

Eğer hala almadıysanız veya bu konuya bakanlar ve karar vermekte zorlananlar varsa onlara Cooler Master Hyper TX3 Evo öneririm.I5 4460 işlemcim ile kullanmaktayım.Boşta 36, 38 derece, yükte ise 53 dereceyi geçmedi.Stok fan işlemciyi 60 derecelere kadar çıkaracaktır ve çok gürültülü çalışacaktır.

4690k ile stok soğutucu kullanıyorum. Paranızı boşa harcamayın. Ssd alırsınız o paraya.

4690k ile render yaparken bile 70 dereceyi zor görüyor ki işlemci %100 çalışıyor. Oyunda işlemci %100'ü görmez. Haliyle aşırı bir ısınma da olmaz. Overclock'lu k serisi ya da amd bir işlemciniz yoksa stok soğutucu da yeter.
Gürültü ise kişiden kişiye değişir beni pek rahatsız etmiyor. Ama başkaları rahatsız olabilir. Bu size kalmış.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı