Satılık i5 4460 / MSI-H97 / GTX750Ti / 120GB Samsung Sistem

Maalesef hocam 22 aydan fazla garantisi var.Verebileceğim en son fiyat 165 tl olabilir

Çok kararsız kaldım hocam, fiyatta iyi duruyor. Pazartesi maaşı alınca ilk iş yeni bilgisayarı toplayacağım ama SDD yok, ve elimde sizden almak için yeterli para var. Teşekkürler ama maalesef parayı harcayacak başka yerler var. Yinede alacak arkadaşlar, fiyat güzel.

teşekkürler hocam :)

KASA FİYATI 2100TL ( KARGO DAHİL ) OLARAK ACİL NAKİT İHTİYACINDAN SATILMAKTADIR..

500 düz yapalım hocam. Ben Ordu da bulunuyorum. Eğer onaylarsanız yarın alım satım işlemlerine baslarız.

hocam kusura bakmayın fakat o fiyata vermem imkansız (n).

Acil nakit ihticayından kasayı 2100 e kargo dahil (kutularıyla birlikte ) gönderiyorum.Sıfır Vatan bilgisayardan - novadan - eksenden vs. toplamaya kalkılsa 2800+(nova)-2950+(vatan) arası fiyat tutmakta.

Satıcı kardeşim, fiyatın uydundur kimseyle pazarlığa girme ve mümkünse diğer forumlarada ilanlar aç technopat'ın ikinci el satış yeri ölüdür, ölücüler mesaj atıyo genelde yada hiç talibi çıkmıyor. Parçaları 2 ay kullanıp 2100 tl ye satıyosunuz, çok isteyen gidip sıfır ürün toplasın gelipte buraya ölücülük yapmasınlar. ssd'ye 170 çokmuş diyo utanmadan, gidip sıfırını alsa 260 tl nesi çok acaba merak ettim. Ben paramı klavyeye harcadım dün böyle bi konu dün açılmış olsaydı ssd'yi 170 den çekerdim direk. Hayırlı satışlar sana, ama tavsiyem 2. el satışlarda başka forumlara yönel.

Satıcı kardeşim, fiyatın uydundur kimseyle pazarlığa girme ve mümkünse diğer forumlarada ilanlar aç technopat'ın ikinci el satış yeri ölüdür, ölücüler mesaj atıyo genelde yada hiç talibi çıkmıyor. Parçaları 2 ay kullanıp 2100 tl ye satıyosunuz, çok isteyen gidip sıfır ürün toplasın gelipte buraya ölücülük yapmasınlar. ssd'ye 170 çokmuş diyo utanmadan, gidip sıfırını alsa 260 tl nesi çok acaba merak ettim. Ben paramı klavyeye harcadım dün böyle bi konu dün açılmış olsaydı ssd'yi 170 den çekerdim direk. Hayırlı satışlar sana, ama tavsiyem 2. el satışlarda başka forumlara yönel.

Hocam teşekkür ederim önerileriniz için.Nakite sıkışmış olmasam bu fiyattan vermezdim, kullanırdım.Birçok mecraya koydum ilanı fakat gerçekten çok ilginç geri dönüşler alıyorum kimi sıfırı 2000 e toplanıyor diyor zaten ,resim at diyorum atıyor windows lisanssız , ssdsiz , işlemcisi pc mate vs.Bunlar eksik deyince zaten gereksiz diyorlar vs vs :) hayırlısı vallahi hocam bakalım.Herkes alıp satma derdinde ben kullanıcıya ulaşamıyorum sanırsam

Sistemin fiyatı uygun SSD'yi böyle uygun fiyata kaçırmazdım fakat tüm paramla GTA 5 aldım :/ Neyse hayırlı satışlar :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı