i5-4460 nasıldır?

GTX 1060 6 GB ile kullandım sorun yaşamadım, sadece 1-2 oyunun 2-3 bölümünde darboğaz yaptı.

i5-4460, iyi bir işlemci mi?

6 yıldır i5-4460 Kullanıyorum malum maddi sorunlar yüzünden PC toplayamadım uzun kullanmak içinse hiç alma derim yani uzundan kastım 2+ hadi 3 olsun performansı ciddi anlamda düştü bilgisayarımın arayüzde bile kasıyor oda uzun kullanmamın sonucu yüzünden yani uzun kullanım için alma derim ama ne tür oyunlar veya ne yapıcağına bağlı.

Ben grafiğe değil akıcılığa önem veren biriyim. 1050 ti ve 4460'ı da yaklaşık 4 senedir kullanıyorum. Gereksiz hizmetlerden kurtulmadan. Virüsleri, Gereksiz Kayıt defteri kayıtlarını,temp klasörlerini temizleyerek ve nvidia denetim masasından gerekli optimizasyon ayarlarını yaparak sorun yaşamadan. Açamadığım oynamadığım oyun kalmadı. Disk kapasitem 480 oldugu icin indirmeye üşendiğim oyunlar var 🤣

Ben grafiğe değil akıcılığa önem veren biriyim. 1050 Ti ve 4460'ı da yaklaşık 4 senedir kullanıyorum. Gereksiz hizmetlerden kurtulmadan. Virüsleri, Gereksiz Kayıt defteri kayıtlarını, temp klasörlerini temizleyerek ve NVIDIA Denetim Masası'ndan gerekli optimizasyon ayarlarını yaparak sorun yaşamadan. Açamadığım oynamadığım oyun kalmadı. Disk kapasitem 480 oldugu icin indirmeye üşendiğim oyunlar var 🤣

Çok ağır oyunlar oynamıyorsan, günlük işlemler ve birkaç yıl öncesinin oyunları için sistem bozulana kadar yıllarca yeter zaten. Windows 11 yüklemek de şart değil, Windows 10 gayet iyi bu sisteme.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı