Arkadaşlar bu konu üzerinde çok durdum, biliyorum. İşlemcim i5 4460 3.2 GHz, Sapphire Nitro+ RX 580 8 GB OC düşünüyorum. Dual Channel 8 GB RAM'im var. Anakartım ise GA-H81M-S1.
PSU'yu 600W 80+ Bronze FSP Hydro düşünüyorum. Genellikle Forza Horizon gibi oyunlar oynayacağım. FPS oyunları oynamıyorum pek. Düşünceleriniz nedir?
i5 4570 var, GTX 950'yi bile beslemiyor. RX 570 aldım, %30 ile %50 arasında bir darboğaz var. Açık dünya oyunlarında komple çöküyor. AMD sistem toplamayı düşünüyorum. Her oyunda sorun var. Forza idare ediyor.
i5 4570 var, GTX 950'yi bile beslemiyor. RX 570 aldım, %30 ile %50 arasında bir darboğaz var. Açık dünya oyunlarında komple çöküyor. AMD sistem toplamayı düşünüyorum. Her oyunda sorun var. Forza idare ediyor.
İşlemcim ne durumda biliyorum. Şu zamana kadar sistem toplamadıysam, tek sorumlusu işlemcimdir. YouTube'de 1060 6 GB ve RX 580 takan insanlarda var. Genellikle GPU ağırlıklı oyunlar oynayacağım için, bence çok sorun olmaz. Yine de, çoğunluğun fikrini almak istedim.