İ5 4460 sistem 2900 TL'ye alınır mı ?

SSD yok ben sistemi alınca daha bisi almak istemiyorum gtx 970 yerine r9 380 alırım very high yerine highda oynarım ama SSD alırım

R9 380 fiyat/performans açısından en güzel kartlardan biridir. Kendim kullanıyorum ve çok memnunum.
Teşekkürler ben şunu planlıyorum g3258 bile titan x'e dar boğaz yapmıyor.
Bu yüzden ileride ucuzlayinca böle 1300 TL falan olunca gtx 980 ti alırım.
Ucuzlayana kadar r9 380 yeter bana.
Zaten böle en üst oyunları 2K'da 80 FPS istemiyorum. 1080p de high da kasmasın yeter.

Bu bütçeye gtx 970 alınmalı. Ayrıca oyun için SSD alınmaz hocam. Alınacaksa zaten 240GB da günümüz oyunları için yetersiz. Oyunu size ekran kartı oynatacak SSD değil.
Hocam tamam siz bi sistem toplar mısınız ?
Ram 8x1 olursa sevinirim ilerde bir tane daha 8 GB daha takarım 16 GB olur.
İşlemci illa i5 4460 olucak diye bir şey yok başka bir işlemcide olabilir.

webdenal.com ve novabilgisayar.com 'a yaptığım katkı çok büyük. Nedeni ise gerçekten artık sistemler ve kasalar ordan toplanmaya başladı. Bu sitede webdenal ve nova 'dan toplayan yoktu. Ben topladıktan sonra bu sitede yeni bir çağ başlıyor gibi geldi bence. Artık daha ucuz bilgisayar parçaları toplayabileceğiz :D
Bir de bence i5 4460 bu bütçeye tercih etmek yanlış gibi geliyor bana. Belki ilerde oc (overclock) yapılabilecek işlemci alınmalı. 3000tl çok iyi bilgisayar çıkartabiliriz gibi geliyor bana :)

webdenal.com ve novabilgisayar.com 'a yaptığım katkı çok büyük. Nedeni ise gerçekten artık sistemler ve kasalar ordan toplanmaya başladı. Bu sitede webdenal ve nova 'dan toplayan yoktu. Ben topladıktan sonra bu sitede yeni bir çağ başlıyor gibi geldi bence. Artık daha ucuz bilgisayar parçaları toplayabileceğiz :D
Bir de bence i5 4460 bu bütçeye tercih etmek yanlış gibi geliyor bana. Belki ilerde oc (overclock) yapılabilecek işlemci alınmalı. 3000tl çok iyi bilgisayar çıkartabiliriz gibi geliyor bana :)
O şekilde düşünüyorsanız sizinde sistem önerinizi almak isterim.

İlk sistemde SSD çıkartılarak kasayı istediğin ürün olarak alabilirsin.
upload_2015-10-23_16-16-46.png

upload_2015-10-23_16-17-25.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı