i5 4460 Sistem İçin Kasa Önerisi

Helelehololo

Hectopat
Makaleler
6
Selamlar.

Malum önümüz seçim, doların ne olacağı belli değil. Bu yüzden bir an önce ihtiyacımı karşılayan bir kasa almak istiyorum. Kısacası kasaya koyacağım parçalar belli fakat hangi kasayı ve güç kaynağını almam gerektiği hususunda en ufak bir fikrim yok.

Sistem budur :
  • i5 4460
  • MSI H81M-P33 anakart
  • 2x4 GB 1600 MHz RAM
  • Samsung 850 Evo 120 GB SSD
  • MSI veya Asus GTX 970 ekran kartı

Totalde parçalar ve kasa dahil 3000, taş çatlasa 3100 TL bütçe ayırdım. Bu şekilde bütçeyi aşmayacak bir kasa ve sağlam bir PSU almak istiyorum. Şimdiye kadar bulabildiklerim Zalman Z3 600W ve Corsair Spec 02. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zalman Z11 Plus öneririm. Ben Corsair Spec 02 kullanıyorum. Kaliteli ama tasarımı çok hoşuma gitmedi. Zalman'ın kasaları çok şık.

CM 650 Silencio önerebilirim kendi kullandığım kasa, hava sirkülasyonu çok iyi ve ses yalıtımı var. Çok da şık bir görünüme sahip. PSU olarak da thermaltake veya FSP'den 500w ve üzeri herhangi bir model tercih edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı