i5 4460 sistem iyi midir?

Peki 4 bin TL'ye DDR4 sistem gelir mi toplama hazır değil

Gelir. 1200 AF, A320, tek kanal DDR4 8 RAM, 240SSD, 500W Power, düz kasa. Kalan bütçeye göre GTX950-960-RX560-1050-RX470. Önü açık olur en azından, R5 5500-5600'e kadar işlemci olarak yolu var.

biraz daha detaylı yazarsanız anakartı ekran kartı işlemcisi kasası poweri detaylı olursa iyi olur
yani markaları net belli olursa bide uyumlu olursa

Biraz daha detaylı yazarsanız anakartı ekran kartı işlemcisi kasası Power'i detaylı olursa iyi olur
Yani markaları net belli olursa

Açık ve net zaten. Anakart olarak A320 chipset e sahip en ucuz ve sağlam olanı yapistir çünkü bütçen kısıtlı. 1200 AF zaten işlemcinin adı. SSD olarak 240GB Turbox, Izoly, hou gibi markalar harici modellere bakabilirsiniz daha doğrusu bulduklarınizi internette aratıp bakın sorunu vs var mı diye. RAM olarak da aynı şekil. Power olarak High Power, Aero cool, Sharkoon, FSP, Cooler Master gibi markalardan tercih edebilirsiniz.

bakın sadece başlıktaki oyunları oynuyorum başkada oyun oynamıyorum verdiğiniz sistemde anakart bulunmuyor ram kaç mhz anlaşılmıyor bana hazırda olabilir aslında 4 bin tl bütçe ile bulun bu sistemin çoğu parçası bulunmuyor

Bakın sadece başlıktaki oyunları oynuyorum başkada oyun oynamıyorum verdiğiniz sistemde anakart bulunmuyor RAM DDR kaç kaç MHz anlaşılmıyor bana hazırda olabilir aslında 4 bin TL bütçe ile bulun bu sistemin çoğu parçası bulunmuyor

Verdiğimde nasıl anakart yok? A320 kasa modeli mi? Üstteki mesajda DDR4 8 GB diye eklemisim, bütçeme göre 2666-3000 sen seçeceksin MHz'i. Tüm parçaları yazdım oraya. Kaziklanmak istiyorsan buyur 2014 de çıkmış DDR3 destekli işlemcili fosil onu gelistirmeye kapalı sisteme 5K bayil.

Verdiğimde nasıl anakart yok? A320 kasa modeli mi? Üstteki mesajda DDR4 8 GB diye eklemisim, bütçeme göre 2666-3000 sen seçeceksin MHz'i. Tüm parçaları yazdım oraya. Kaziklanmak istiyorsan buyur 2014 de çıkmış DDR3 destekli işlemcili fosil onu gelistirmeye kapalı sisteme 5K bayil.
anakartın bumu : MSI A320M-A PRO AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

anakartın ramın işlemcinin linkini atarmısınız

Bilgisayardaki özellikler:

Sapphire RX 570 4 GB ITX ekran kartı.

Intel Core i5 4460 3.1 GHz işlemci.

8 GB DDR3 RAM.

450 volt Power.

Bu sistem Minecraft, CS:GO, driver san fransisco, GTA V, Left 4 Dead, Zula, 7 Days to Die, Devour, GTA 4 orta ayarlarda açabilir mi?

Atomlarina ayirir. Fiyatini da soyle ona gore al alma diyelim.

5 bin tl falan tutucak bilgisayarcıda topluycaz

tamam teşekkürler
2 bin 3 bin lira daha artirirsan bundan 2 kat daha iyi bir bilgisayar toplayabilirsin. oyle bir ihtimalin var mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı