i5 4460 Sistem

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sistem bu, bütçemi biraz aşıyor. Performanstan ödün vermeden fiyatını 2000 lira civarına nasıl çekebilirim ?

Not: 1-2 aya SSD'nin yanına HDD alıcam.

Adsız.png

O anakartı almak yerine MSI H81M PRO-VD anakart alırsan 160TL ucuzlatmış olursun. Onun dışında pek ucuzlatmanı tavsiye etmem. İşlemci Ram veya Ekran kartından kısman gerekir çünkü. Belki o kasa yerine 500W lık başka bir kasa alabilirsin.

1.png

Son düzenleme:
Önce HDD alıp sonra SSD alabilirsiniz ve ekran kartını R7 370 olarak değiştirmenizi öneriyorum, daha güncel olduğundan dolayı.

Tanıyamadım seni ?

O anakartı alırsam ileriye dönük olmaz mı ? Biraz düşündüm işlemci ve anakarttan kısıp gtx960 alınabilinir. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

Peki işemci 4460 olarak alırsam anakartımı düşürürsem işlemci değişmek istediğimde anakart sıkıntı çıkartacaktır. En kötü olsa bile H97 pc mate alınması daha iyi olmaz mı ?

4460'ı değiştirmek istediğinizde yeni teknolojiler çıkacaktır, bununla birlikte anakartıda değiştirmeniz gerekecek.

O da var ama benim gönlüm o 150 liralık anakartları almaya el vermiyor. Orta segment 4-5 yıl beni idare edicek bir anakart tavsiyeniz var mıdır ? Yani kısaca karton gibi anakart almak istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı