i5 4460 Sistemde kasma sorunu

Orka

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dün bilgisayar toplamıştık fakat daha tam olarak 1 gün bile olmadan kasmaya başladı ve sadece oyunlarda da değil internette gezinirken bile kasmalar oluyor. Oyunlarda 60 fps nin aşağısına inmiyor fakat ses donmaları veya ufak görüntü kasmaları oluyor. Neden olabilir ?

Parçalar:
İşlemci: İntel core i5 4460
Anakart: Gigabyte z97x gaming 3
Ekran Kartı: Gigabyte GTX 970 Gaming g1
Kasa: Cooler Master haf 912
İşlemci fanı: Deep Cool Gammax s40
Ram: Kingston 8GB Hyperx Savage (Sonradan 1 tane daha 8 gb ram alacağım.)
Hdd: 1 tb Seagate 7200 rpm (Ram ile birlikte 250 gb ssd alacağım.)

Eksikler var fakat bütçe yetmediği için tamamlayamadım ama 1-2 ay içerisinde alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüler güncel olmayabilir veya hatalı kurulum yapmış olabilirsin . Benimde başıma gelmişti geçen sene sürücüleri güncelledim ve bilgisayarın parçalarını kontrol ettim kasma geçti fakat sende durum ne olur onu bilmiyorum .

Sürücülerin hepsi güncel ve bir bilgisayarcı ile yaptığım içinde kurulumda bir hata olacağını sanmıyorum. Bu arada RAM'larıda %96 kullanılıyor olarak gösteriyor bazen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarcı ile ne yaptınız, detaylı açıklar mısın?

1- İşletim sistemi ne?
2- Oyunlar korsan mı?
3- Oyunda iken sıcaklıkları MSI Afterburner ve CPUID HwMonitor ile takip ediyor musun?
4- Sistemi virüs taramasından geçirdin mi?
5- Sürücüleri ne ile yüklediniz?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı