Daha hala sorunu bilmiyorum. Yeni fan taktım, ekran kartını servise gönderdim, yeni güç kaynağı aldım, harddisk aldım, ram aldım değişen hiçbir şey olmadı. En pahalı parça diye sona işlemciyi bıraktım zaten sistemi param oldukça yenilemek istiyordum. Sorun işlemcide olabilir mi çoğu kişi en sonda işlemcidendir o zaman diyor ondan önce herşeyi sayıyorlar. AIDA64 ile testi başlatmıştım. Salona gidip geri gelmiştim bir baktım tekrardan donmuş. Normalde oyunlarda siyah ekran verirdi veya AIDA64 testinde 100 derece gösterirdi ama şu son zamanlar siyah ekrandan ziyade sadece donuyor. Bugün Battlerite oynarken bir oyuncuyu öldürdüğümde oyunun özelliği olan yavaş moda geçiş yapıyor ve bu yavaş mod 0.5 hızında ise 0.5'ten 0.0'a kadar iyice yavaşlayıp ondan sonra dondu bilgisayar. Çok garip geldi. İşlemci böyle bir sorun yaratır mı ? Umarım çözüme birlikte ulaşabiliriz.
Düzenleme : Bu yazıyı yazdıktan 5 dakika sonra tekrardan dondu oyuna girmediğim halde.
2. Düzenleme : Teker teker AIDA64 ile CPU testinden başladım 10 dakika boyunca sorun olmadı. CPU testini durdurup FPU testine geçtikten 3 dakika sonra bilgisayar dondu. Şu an anladığım kadarıyla sorun işlemcide.