i5 4460 sisteme GTX1650 takviyesi

550W 80+ Bronze Zalman PSU (430₺)
RX 580 8GB Nitro+ (900₺) (1 yıl kullanılmış tertemiz. biraz pazarlık da yaparsın.) (Kartın testlerini yinede yaptırın.)
2. eli batırmışlar. 4-5 ay önce 700 liraya bulunurken linkteki kart şimdi 900₺ ve sadece 1 tane var. Hepsi 1000₺'nin üzerinde. Fırsatçılığın daniskası!
EDIT: Anlaşamazsanız alternatif olarak RX480 8GB alabilirsiniz. (Ki daha uygun.)

550W 80+ Bronze Zalman PSU (430₺)
RX 580 8GB Nitro+ (900₺) (1 yıl kullanılmış tertemiz. biraz pazarlık da yaparsın.) (Kartın testlerini yinede yaptırın.)
2. eli batırmışlar. 4-5 ay önce 700 liraya bulunurken linkteki kart şimdi 900₺ ve sadece 1 tane var. Hepsi 1000₺'nin üzerinde. Fırsatçılığın daniskası!
EDIT: Anlaşamazsanız alternatif olarak RX480 8GB alabilirsiniz.
Attığın ilanda adam ürünün gerçek fotoğrafını bile koymamış, ayrıca adamın diğer ilanına bakarsan kartın mining kartı olduğunu görürsün. Arkadaşa mining kartı mı aldıracaksın?

Son düzenleme:
Attığın ilanda adam ürünün gerçek fotoğrafını bile koymamış, ayrıca adamın diğer ilanına bakarsan kartın mining kartı olduğunu görürsün. Arkadaşa mining kartı mı aldıracaksın?

Tamam haklısın göremedim.

Ayrıca fiyatların yüksek olduğunu söylemeden önce dolar kuruna bakmanızı öneririm.

Atıyorum, 2 sene önce 1000₺'ye alınan bir kartı ele alalım. Kişi 2 sene sonra yani bugün satıyor. Bir de ne görsün kartın şimdiki fiyatı olmuş sana 1800₺. Çakallık (!) Yapıp 1000₺'ye aldığı kartı 1000₺ ve civarına koyuyor ve satıyor. Sence bunun dolarla ne ilgisi var. Bu bildiğin 2. el karaborsacılığı!

Son düzenleyen: Moderatör:
Atıyorum, 2 sene önce 1000₺'ye alınan bir kartı ele alalım. Kişi 2 sene sonra yani bugün satıyor. Birde ne görsün kartın şimdiki fiyatı olmuş sana 1800₺. Çakallık (!) yapıp 1000₺'ye aldığı kartı 1000₺ ve civarına koyuyor. Sence bunun dolarla ne ilgisi var. Bu bildiğin 2. el kara borsacılığı!
İkinci el piyasası olduğuna dikkat etmedim. Türkiye 2. el piyasası çakal dolu zaten. Adam fiyatı aldığı fiyattan değil güncel fiyattan düşürüp koyuyor. Saçma.

AMD piyasasına sıcak bakmıyorum dostlar, hele ekran kartı konusunda sıfır almayı tercih ediyorum.
PSU 2. el kullanabilirim sanırım 1500 maksimum bütçem

AMD piyasasına sıcak bakmıyorum dostlar, hele ekran kartı konusunda sıfır almayı tercih ediyorum.
PSU 2. el kullanabilirim sanırım 1500 maksimum bütçem
AMD ön yargılı bir arkadaş daha! Beyninize çip takıp program mı yazdılar nedir bu ya?

Peki şöyle yapalım, bana 1500 tl civarı 4gb AMD kart önerir misin, ekstradan güç girişi vb. istemeyen, RGB olmayan, 300w minimum PSU isteyen. Kafama yatarsa AMD de alabilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı