i5-4460 sisteme R9 280X ekran kartı

• Konuyu başlatan MF
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 470
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
25
Benim (aslında babamın) topladığı bir sistem var. Core i5 46.. bilmem kaç bir işlemcim var anakartım gigabayt bilmem ne. Tam adını hiçbir zaman bilmedim. Sapphire AMD Radeon HD 6870 ekran kartım vardı fakat bozuldu galiba. Onu yarın garantiye götüreceğim. Yakın bir zamanda elime 1000 TL gibi bir fiyat geçecek. Bu paraya AMD R9 280X almayı düşünüyorum. Sistemimde 8 GB RAM ve 500W güç kaynağı var. Sorum şu: 8 GB RAM, R9 280X, 1 TB HDD, i5 46xx 3.30 sisteme yeni ekran kartı alayım mı? Ya da daha uygun fiyata hem ekran kartı hem de başka bir arttırma mı yapayım. Fiyat en fazla 1000 TL. Şimdiden teşekkür ederim.

Şu an kullandığınız sistem birçok oyun için yeterli. Sadece belki RAM miktarı 16 GB yapılabilir ki o da şart değil. Şu anda oyunların %95’i için 8 GB fazlası ile yeterli. Yetersiz olan oyunlar da zaten optimize edilmemiş olanlar diyebiliriz. Fakat ekran kartı konusunda tercihiniz daha iyi olabilir. R9 280X eski mimarili bir kart. Bu kartı R9 380X ile değiştirmenizde fayda var. 380X güncel mimariye sahip daha verimli bir ekran kartı. Ya da biraz daha bekleyip Polaris GPU’lu bir ekran kartı da alabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı