i5 4460 sisteme RX 470 vs GTX 1050 Ti

Cem Baygin122

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba herkese. Yeni bir ekran kartı almak istiyorum. 800-1000 TL arası olacak. GTX 1050 Ti ve RX 470 arasında kaldım. Vatan Bilgisayar'da GTX 1050 ti 950 TL. RX 470 875 TL civarında ancak RX 470 bana daha performanslı gibi geldi. Sizce hangi kartı almalıyım? Ayrıca sistemimi yükseltmek istiyorum. Dediğim gibi ekran kartı olarak ikisinden birini almak istiyorum.
Sistem özelliklerim şunlar, sizce neleri yükseltebilirim?

• Windows 10-64 Bit
  • i5 4460
  • ASUS H97-P
  • 8 GB RAM 1600 MHz Corsair
  • 240 GB SSD
  • R7 370 ASUS AMD
  • Zalman Z3 Plus 600w kasa

RX 470, GTX 1050 Ti'yi katlar. Bir kere aynı klasmanda yer almıyorlar. RX 470 daha üst seviye bir kart. Stoklarda olsaydı RX 470 alınırdı ama yok maalesef. Olsa bile fiyatlar mining yüzünden tavan yapmış durumda. Büyük ihtimal Vatan Bilgisayar stokta olmayan ürünlerin fiyatlarını güncellememiştir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üstteki yorumda da denildiği gibi RX 470 daha iyi fakat stok sorunu var.

RX 470 madencilerin piyasadan tükettiği kartlardan biri. Gaming için fiyat performans ürünüydü. Artık fiyatı uçtuğuna göre almak mantıksız. GTX 1050 Ti alınabilir duruyor ama onun fiyatı da yükseldi. VEGA'yı ve stokların düzelmesini beklemek biraz mantıklı bir seçim olabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı